21.10.11

Συνάντηση Δ.Καφαντάρη - Γ.Κανελλόπουλου στην Πύλο !

Με αφορμή την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Κανελλόπουλου στην Πύλο την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011, ημέρα επετείου του εορτασμού της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη στο Δημαρχείο της Πύλου. Η συνάντηση έγινε παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.
Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Γενικού Γραμματέα, θέματα που αφορούν την χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και πιο συγκεκριμένα ζητήθηκε η συνδρομή του κ. Κανελλόπουλου για την θετική αξιολόγηση των φακέλων υποβολής στο πρόγραμμα: «Αγροτική ανάπτυξη της Ελλάδας, 2007-2013, Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τις προτάσεις του Δήμου Πύλου-Νέστορος ώστε να μπορέσουν να εγκριθούν.
Οι δύο μεριές έμειναν ευχαριστημένες από το φιλικό κλίμα και τον εποικοδομητικό χαρακτήρα της διεξαγωγής της συνάντησης και ο κ. Δήμαρχος προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα με ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου