28.10.11

Δημόσιος υπάλληλος την είδε ...μελισσοκόμος με κλεμμένα μελίσσια !

Ένας 40χρονος δημόσιος υπάλληλος από τον Πύργο είχε γίνει τα τελευταία δύο χρόνια ο εφιάλτης των...μελισσοκόμων της περιοχής, που έβλεπαν να κάνουν φτερά δεκάδες από τις κυψέλες τους μαζί με τα σμήνη μελισσών και, φυσικά, το πολύτιμο μέλι!
Ο δράστης, που προφανώς τα είχε βρει σκούρα με τις… περικοπές στο δημόσιο, είχε βρει εύκολο τρόπο να βγάζει την δική του παραγωγή μελιού και μάλιστα ανέξοδα! Έκλεβε λίγα – λίγα τα μελίσσια από διάφορες περιοχές και τοποθετούσε τις κλεμμένες κυψέλες στο Κατσικάρι Πύργου όπου βρέθηκαν 15 και στα Μακρίσια, όπου εντοπίστηκαν άλλες 100, οι οποίες αναγνωρίστηκαν από τέσσερα θύματα.
Μόνο το τελευταίο εξάμηνο, διέπραξε περισσότερες από 20 κλοπές. Όπως ομολόγησε ο ίδιος, από κάποιους μελισσοκόμους έκλεβε δυο - τρία μελίσσια κι από άλλους… 60! Ο αριθμός των κλεμμένων κυψελών αναμένεται να ανεβεί, καθώς άλλοι δυο μελισσουργοί που έπεσαν θύματα κλοπής δεν έχουν καταθέσει ακόμη. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου