14.10.11

Παρεμβάση Δήμου Καλαμάτας στις Στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ !

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 11:30 π.μ. στο Δημαρχείο Καλαμάτας, σχετικά με την αισθητική παρέμβαση του Δήμου Καλαμάτας στις στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ.

Αναλυτικότερα:

Αντιπρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Καλαμάτας, κα Πόλα Κούλη:

Όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, έτσι και η πόλη μας εκσυγχρονίζεται. Ύστερα από μακρά επεξεργασία δημιουργήσαμε εμπεριστατωμένους χάρτες της Καλαμάτας σε ελληνικά και αγγλικά, με σκοπό την ενημέρωση τόσο των δημοτών μας όσο και των επισκεπτών. Σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας τοποθετήσαμε τους χάρτες και διάφορες όμορφες φωτογραφίες της πόλης στις στεγασμένες στάσεις των αστικών λεωφορείων, παρέχοντας εκτός από το χρηστικό αποτέλεσμα και μια αισθητική αναβάθμιση.


Στους χάρτες περιέχονται πληροφορίες για:
Δημόσιους χώρους, κτίρια και Υπηρεσίες
Διαδρομές του αστικού ΚΤΕΛ
Χρήσιμα τηλέφωνα, κλπ.
θέση του επισκέπτη στο συγκεκριμένο σημείο του χάρτη (σήμανση με βελάκια)

Μεγάλη παράκλησή μας είναι οι πολίτες να προστατεύσουν χάρτες και εικόνες.

Αντιπρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ, κος Γιώργος Καλογερόπουλος

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού της Πόλης μας, αλλά και της διευκόλυνσης των επισκεπτών της, αποφασίστηκε σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας η τοποθέτηση χαρτών στα στέγαστρα των στάσεων των λεωφορείων. Οι χάρτες περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων τις διαδρομές των γραμμών του αστικού ΚΤΕΛ, αξιοθέατα και άλλα χρήσιμα στοιχεία και τηλέφωνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου