7.10.11

Πορνοστάρ με ειδικότητα στις ...κλοπές !

Νέοι μπελάδες για την συμπρωταγωνίστρια της Μαριάννας Ντούβλη !
Μπλέκουν και σε άλλες κλοπές τη διάσημη πορνοστάρ που συνελήφθη στην Πάτρα (στο ΚΤΕΛ). Οι διωκτικές Αρχές εξετάζουν τη συμμετοχή της σε άλλες τρεις υποθέσεις, όπου εύποροι Αθηναίοι έπεσαν θύματα διαρρηκτών, οι οποίοι αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα και μεγάλα χρηματικά ποσά μέσα από τα πολυτελή σπίτια τους. Μάλιστα, για τη μία εκ των υποθέσεων έχει υποβληθεί και μήνυση!
Οι τρεις κλοπές που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε καλές γειτονιές της Αθήνας.
Το πρώτο κρούσμα που απασχόλησε τις διωκτικές Αρχές με πρωταγωνίστρια τη συγκεκριμένη γυναίκα ήταν στις 2 Αυγούστου. Μία 80χρονη κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος πως η πορνοστάρ πέρασε από το σπίτι της προκειμένου να δει τι κάνει και να της ζητήσει δουλειά. Παλιότερα, η εντυπωσιακή κοπέλα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι τής ηλικιωμένης κυρίας στο Κολωνάκι. Με το θάρρος, λοιπόν, της γνωριμίας τους, η σέξι πρωταγωνίστρια ξαναπήγε στο σπίτι τής οδού Καρνεάδου για να ζητήσει δουλειά και βοήθεια, καθώς, όπως η ίδια είπε, είχε ανάγκη από χρήματα.
Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει καταθέσει η κ. Β.Ρ., η οποία έλκει την καταγωγή της από την Αλεξάνδρεια, τη στιγμή που η πορνοστάρ βρισκόταν στο σπίτι της, άνοιξε ξαφνικά η εξώπορτα και εμφανίστηκε στο εσωτερικό του σπιτιού ένας νεαρός άντρας, ο οποίος έσπρωξε την ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα δωμάτιο, όπου και την κλείδωσε. Όταν κατάφερε πια να ανοίξει την πόρτα, η ηλικιωμένη Κολωνακιώτισα διαπίστωσε πως το σπίτι ήταν άνω - κάτω και έλειπαν τα κοσμήματά της, τα οποία ήταν μεγάλης αξίας, αλλά και οικογενειακά κειμήλια, καθώς τα περισσότερα η 80χρονη κυρία τα είχε από τη μητέρα της, αλλά και το σύζυγό της.
Επισκέφθηκε 70χρονο για... καφέ
Στη συνέχεια, δύο ημέρες μετά την πρώτη καταγγελία, ένας 70χρονος, επίσης από το Κολωνάκι, κατήγγειλε πως διεπράχθη κλοπή στο πολυτελές διαμέρισμά του, καθώς άγνωστοι του είχαν πάρει τουλάχιστον 3.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Όταν ο 70χρονος κύριος από το Κολωνάκι ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς εάν νωρίτερα είχε δεχτεί κάποια επίσκεψη, είπε πως πράγματι τον είχε επισκεφτεί η συγκεκριμένη πορνοστάρ για να πιουν καφέ, καθώς την είχε γνωρίσει κατά το παρελθόν από μια κοινή παρέα.
Η τρίτη περίπτωση αφορά επίσης έναν ηλικιωμένο κύριο, κάτοικο Ψυχικού, ο οποίος δήλωσε ότι έπεσε θύμα κλοπής, καθώς του πήραν μια συλλογή με ακριβά ρολόγια και μετρητά. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος στην αστυνομία, λίγο νωρίτερα τον είχε επισκεφτεί η γνωστή πορνοστάρ, την οποία επίσης είχε γνωρίσει από μια κοινή παρέα που είχαν κατά το παρελθόν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου