4.11.11

Έκανε 25 χειρουργεία στο πρόσωπο για να αφαιρέσει τα τατουάζ !!

Ο Μπάιρον Γουίντνερ αποφάσισε για δεύτερη φορά να αλλάξει το πρόσωπο του. Τα τατουάζ που είχαν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δημιουργούσαν φόβο και δεν του επέτρεπαν να βρει δουλειά.
Μέλος της ρατσιστικής οργάνωσης «Εθνική Συμμαχία», ιδρυτής και αρχηγός της συμμορίας των σκίνχεντ «Βίνλαντερς», ο Μπάιρον Γουίντνερ ήταν ένας άνθρωπος βίαιος που από μικρός είχε αποφασίσει να βγάλει προς τα έξω όλο το μίσος που έκρυβε μέσα του. Μέσα από αυτή την επιθετική συμπεριφορά ο Γουίντνερ αποφάσισε να «χτυπήσει» σε όλο του κορμί, ακόμα και στο πρόσωπο αμέτρητα τατουάζ μίσους. Αποτέλεσμα να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του.
Ο καιρός όμως πέρασε ο Γουίντνερ έκανε οικογένεια, συνειδητοποίησε τη λάθος πορεία που είχε ακολουθήσει και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να βάλει ένα τέλος στο βίαιο παρελθόν του. Τα σημάδια όμως στο πρόσωπο του από τα αμέτρητα τατουάζ δεν του το επέτρεπαν. Ο Γουίντνερ δεν μπορούσε να βρει δουλειά, όλοι τον απέφευγαν, καθώς στο πρόσωπο του δεν έβλεπαν έναν οικογενειάρχη, ένα στοργικό πατέρα, αλλά έναν άνθρωπο γεμάτο ζωγραφισμένες σβάστικες και σύμβολα μίσους. Τότε αποφάσισε πως πρέπει να αφαιρέσει τα τατουάζ.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου