12.11.11

Πυροβόλησαν εν ψυχρώ 65 χρονη -Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή !!

Μια γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά απο πυροβολισμούς που δέχθηκε απο άγνωστους άντρες στην Κεραμιδιά Πηνείας.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις έξι το απόγευμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr, η άτυχη γυναίκα έχει δεχθεί σφαίρες στα πόδια, το στήθος και το κεφάλι.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε από συγγενείς και γείτονες στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και αυτή τι στιγμή βρίσκεται η Αστυνομία αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση από όποιον γνωρίζει. Απο την άλλη γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Μάχη για να κρατηθεί στο ζωή δίνει η 65χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Οι δράστες σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενικών προσώπων ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες βρίσκονταν στο καφενείο ιδιοκτησίας του συζύγου της 65χρονης, όταν αφού ήπιαν τον καφέ τους βγήκαν στο δρόμο και ακολούθησαν κατά μια εκδοχή, τη γυναίκα που πήγαινε στο κοτέτσι της.
Φτάνοντας εκεί φέρονται να την ρώτησαν αν πουλιέται κάποιο οικόπεδο στην περιοχή και όταν έλαβαν αρνητική απάντηση, άγνωστο γιατί ο ένας από τους δύο τράβηξε πιστόλι και "γάζωσε" την άτυχη γυναίκα, ενώ πίσω τους ερχόταν ο γιος της.
Οι δράστες μετά το χτύπημα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους, ένα τζιπ και τράπηκαν σε φυγή. Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν τα κίνητρα που οδήγησαν τους δράστες σε αυτό το χτύπημα και παράλληλα αναζητούν τα ίχνη τους. Οι δράστες είναι Έλληνες και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν μεταβεί ξανά στο συγκεκριμένο κατάστημα στο παρελθόν.ilialive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου