5.11.11

Οι εταίροι θα ζητήσουν γραπτές δεσμεύσεις από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ !!

Ανακουφισμένοι με τις εξελίξεις, αλλά όχι και ευχαριστημένοι με την πολιτική αστάθεια των προηγούμενων ημερών εμφανίζονται οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο κ. Ομπάμα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα υποστηρίζει το σχέδιο της Ευρώπης για την οικονομία της χώρας», ωστόσο τόνισε και την δυσαρέσκεια του για την «πρόσφατη αναταραχή».
«Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα έχουν υπογραμμίσει τη σπουδαιότητα της πλήρους και ταχείας εφαρμογής του οικονομικού σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας… Ο κόσμος αντιμετωπίζει προκλήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την οικονομική ανάκαμψη», είπε από τις Κάννες.
Θα ζητήσουν γραπτή δέσμευση από τα δύο μεγάλα κόμματα;
Παρόλο που η Γερμανίδα Καγκελάριος, Α. Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος, Ν. Σαρκοζί, δεν έχουν κάνει ακόμα επίσημες δηλώσεις, φαίνεται να καθησυχάστηκαν με την υπόσχεση του πρωθυπουργού για κυβέρνηση συνεργασίας.
Πάντως, σύμφωνα με "Τα Νέα" μετά την λαχτάρα των προηγούμενων ημερών οι ευρωπαίοι εταίροι ετοιμάζονται να ζητήσουν γραπτές εγγυήσεις από τα δύο μεγάλα κόμματα για την εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου