10.11.11

ΚΑΙΡΟΣ - Ερχεται παγωμένο Σαββατοκύριακο !

Με τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη !!
Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Παρασκευή, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Στην Αττική το θερμόμετρο δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη τους 11. Ισχυροί οι άνεμοι στα πελάγη που θα φτάσουν τοπικά και τα 8 μποφόρ.
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται το Σάββατο, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι θυελλώδεις φτάνοντας και τα 9 μποφόρ. Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη, ενώ στα ορεινά θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις.
Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού την Κυριακή και τη Δευτέρα με τον υδράργυρο να κινείται σε χαμηλά επίπεδα (9-11 βαθμοί Κελσίου την Κυριακή και 7-10 βαθμοί τη Δευτέρα). Αναμένονται, επίσης, βροχές ή χιονόνερο σε ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Ενισχυμένοι και οι άνεμοι στα πελάγη που θα φτάσουν πιθανώς τη Δευτέρα και τα 10 μποφόρ.
Σταδιακή εξασθένηση των καιρικών φαινομένων αναμένεται από την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα (έως 10 βαθμοί Κελσίου), ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση έως 7 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά ο οποίος κεντρικά και βόρεια πιθανόν να είναι ισχυρός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου