10.11.11

Έστριψε δια του αρραβώνος και...τώρα καλείται να πληρώσει τη νύφη!

H απίστευτη δίκη μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα καφενεία της πόλης !!
Η... παρολίγον νύφη διεκδικεί το ποσό των 60 ευρώ για 35 μέτρα τούλι και υποστηρίζει ότι ο μνηστήρας της, έφτασε στο σημείο να την κυνηγάει με ψαροτούφεκο!
Τα λεφτά ακόμα και για τα τούλια του στολισμού για τον αρραβώνα της, αλλά και τα έξοδα της για το πεντικιούρ-μανικιούρ, ζητά 32χρονη γνωστή Ηρακλειώτισσα από τον πρώην μνηστήρα της ο οποίος έστριψε δια του αρραβώνος και τώρα καλείται να πληρώσει... τη νύφη στα δικαστήρια.
Μέχρι στιγμής, η παρ' ολίγον νύφη έχει κάνει δύο μηνύσεις και μία αγωγή στον πρώην αγαπημένο της, τον οποίο περιγράφει ως προικοθήρα αλλά και επικίνδυνο για την σωματική της ακεραιότητα, αφού - όπως ισχυρίζεται - την κυνηγούσε με το ψαροντούφεκο και την χτυπούσε με λαβές καράτε αλά... Τσάκι Τσαν στη μέση του δρόμου.
Αυτή είναι η εκδοχή που προβάλλει η 32χρονη Ηρακλειώτισσα. Από την πλευρά του, ο 34χρονος πρώην μνηστήρας αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι τη χώρισε επειδή δεν την άντεχε άλλο. Ισχυρίζεται ακόμα ότι του είχε γίνει τσιμπούρι παρά το γεγονός ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.
Μάλιστα πληροφορίες του cretalive.gr, αναφέρουν ότι διαθέτει και ηχογραφημένες συνομιλίες με την πρώην σύντροφο του που αποδεικνύουν, όπως υποστηρίζει, ότι η ζωή του είχε γίνει μαρτυρική αφού δεν τον άφηνε στιγμή ήσυχο με σκοπό να τον επαναφέρει στην... αγκαλιά της.
Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων έχει εξελιχθεί σε σφοδρή δικαστική διαμάχη με τους πρωταγωνιστές να εμμένουν στις θέσεις τους. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε με συνοικέσιο, όμως ο αρραβώνας τους κράτησε λιγότερο από χρόνο λόγω των αλλεπάλληλων επεισοδίων που είχαν συμβεί μεταξύ τους.
Η οριστική ρήξη επήλθε μετά από μία έντονη διαφωνία που είχαν μεταξύ τους. Η 32χρονη υποστηρίζει ότι ο πρώην σύντροφος της την έσφιξε τόσο δυνατά στο λαιμό που λίγο έλειψε να την πνίξει και στην συνέχεια άρχισε να την κυνηγάει με ψαροντούφεκο.
Τρομοκρατημένη εκείνη, άνοιξε την πόρτα και σχεδόν ξυπόλυτη, άρχισε να τρέχει στο δρόμο. Ο 34χρονος όμως την πρόλαβε, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την χτυπάει με λαβές του καράτε. Η ίδια υποστηρίζει ότι στάθηκε τυχερή καθώς κινδύνευσε η ζωή της και ουσιαστικά διασώθηκε από περίοικους που έβαλαν τις φωνές στον πρώην αρραβωνιαστικό της.
Η 32χρονη υποστηρίζει ακόμα ότι ο πρώην μνηστήρας της ήταν ουσιαστικά προικοθήρας αφού απαιτούσε για να την νυμφευτεί σπίτι με το κλειδί στο χέρι , της ζητούσε, όπως ισχυρίζεται, συνεχώς δανεικά, ενώ της παρακρατούσε τους μισθούς από την εργασία της. Υποστηρίζει ακόμα ότι κατάφερνε να την εκμεταλλεύεται οικονομικά καθώς την απειλούσε ότι θα την χωρίσει με κίνδυνο να στιγματιστεί κοινωνικά επειδή είχε ήδη μία αποτυχημένη σχέση.
Ο 34χρονος πάντως δείχνει να διατηρεί την ψυχραιμία του για τα όσα του καταλογίζει η πρώην αρραβωνιαστικιά του, επιμένοντας στην αθωότητα του. Υποστηρίζει ότι ήταν τόσο φορτική που είχε χάσει τον ύπνο του.
Εκτός από το ποινικό σκέλος, η υπόθεση έχει και αστική υπόσταση αφού η 32χρονη απαιτεί μέχρι τελευταίου ευρώ τα χρήματα που είχε διαθέσει για τους αρραβώνες τους, προσδοκώντας φυσικά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ως νυφούλα.
Ενδεικτικά αναφέρεται στην αγωγή ότι διεκδικεί το ποσό των 60 ευρώ για 35 μέτρα τούλι που χρησιμοποίησε στο στολισμό αλλά και το ποσό των 70 ευρώ για τους φιόγκους του ντεκόρ. Για ένα μαχαίρι και μία σπάτουλα τούρτας με διακόσμηση ζητά 30 ευρώ, για τα κρεατικά (χοιρινό, αρνί και ρολό γεμιστό) δαπάνησε 220 ευρώ.
Επίσης διεκδικεί και τις δαπάνες που έκανε για τον προσωπικό της καλλωπισμό ώστε να λάμπει από ομορφιά την ημέρα του αρραβώνα. Συγκεκριμένα ζητά το ποσό των 110 ευρώ για μανικιούρ-πεντικιούρ, ενώ επίσης αξιώνει το ποσό των 170 ευρώ για μαλλί κομμωτηρίου και μακιγιάζ .newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου