12.11.11

Πρό των πυλών εσωκομματική σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ !

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ !!
Το σκηνικό της επερχόμενης εσωκομματικής σύγκρουσης επιχειρεί να στήσει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επιστρατεύοντας τον γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη αλλά και τον σκληρό μηχανισμό της Ιπποκράτους, την οποία επισκέφθηκε χθές βράδυ εγκαταλείποντας το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Παπανδρέου έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος αλλα και από βουλευτές μεταξύ των οποίων η Αννα Νταλάρα ενώ ο κ. Καρχιμάκης φρόντισε να στήσει μια συνάντηση με τον γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα ο οποίος βρίσκεται εδω και αρκετές ημέρες στη χώρα μας.
Σε συνδυασμό με την χθεσινή διαρροή ότι ο ίδιος και η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αποτελούν εγγύηση για τη χώρα και το κόμμα του, ειναι προφανές ότι επιχειρεί να εδραιώσει τη θέση του στην προεδρία του κόμματος ενόψει της διαδικασίας για την εκλογή νέου αρχηγού που θα γίνει το επόμενο διάστημα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που έδωσε σκληρό αγώνα για να διασώσει τους «κηπουρούς» του στην κυβέρνηση και το κατάφερε σε ένα σημαντικό βαθμό με εξάιρεση τους κυρίους Σταύρο Λαμπρινίδη και Πάνο Μπεγλίτη.
Η τακτική αυτη πάντως προκαλεί ήδη αντιδράσεις και δημιουργεί συνθήκες διχασμού στο ΠΑΣΟΚ καθώς μεγάλο μέρος των στελεχών, του καταλογίσει ότι με τη διαχείριση του μέσα σε μόλις δυο χρόνια έφτασε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ απο το 44% των τελευταίων εκλογών στο 15% των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου