5.11.11

Ξυλοκόπησε την γυναίκα του και ζήτησε να τον ...συλλάβουν !

Αφού ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του και το μετάνιωσε, στη συνέχεια... τσακώθηκε εκ νέου μαζί της γιατί δεν τον άφηνε να παραδοθεί στην αστυνομία!
Και μάλιστα ο δεύτερος καυγάς έγινε μπροστά στους έκπληκτους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν σπεύσει στο συμβάν. 
Όλα αυτά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Κρύα Ιτεών της Πάτρας. οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πήραν το σήμα από το κέντρο επιχειρήσεων για οικογενειακό επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι ο άνδρας χτύπησε με γροθιές τη γυναίκα του, μετά τηλεφώνησε στην άμεση δράση και ζήτησε να σπεύσουν αστυνομικοί για να την βοηθήσουν και ο ίδιος να παραδοθεί για την πράξη του. Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, λοιπόν, πήγαν στην διεύθυνση κατοικίας του ζευγαριού και μπήκαν στο σπίτι. Αντίκρισαν αντικείμενα πεταμένα και σπασμένα στο πάτωμα και γενικώς μία κατάσταση που έδειχνε ότι το ζευγάρι τα είχε κάνει γυαλιά καρφιά. Ο άνδρας ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα και οδήγησε τους αστυνομικούς στην κρεβατοκάμαρα για τους δείξει και την αιμόφυρτη γυναίκα, επαναλαμβάνοντας ότι ήθελε να του περάσουν χειροπέδες και να τον συλλάβουν ώστε να τιμωρηθεί για το κακό που είχε κάνει στην αγαπημένη του. Όμως οι άνδρες της αστυνομίας του εξήγησαν ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία θα έπρεπε να προχωρήσουν στη σύλληψή του μόνον όταν η γυναίκα εξέφραζε την επιθυμία να του υποβάλλει μήνυση.
Αρνήθηκε να κάνει μήνυση!
Προς μεγάλη έκπληξή τους, οι αστυνομικοί άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει «όχι»! Σηκώθηκε από το κρεβάτι και αρνήθηκε πεισματικά να κάνει μήνυση στον άνδρα της. Και τότε ξεκίνησε ο... δεύτερος καυγάς ανάμεσά τους, με παρόντες μάλιστα τους απορημένους αστυνομικούς. Ο άνδρας της ζητούσε συγγνώμη για το ξύλο που της είχε... δώσει και επέμενε πως έπρεπε να τον μηνύσει ώστε να παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά η ίδια του έλεγε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει. Έτσι η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα πνεύματα ξαναοξύνθηκαν όταν ο άνδρας εκνευρίστηκε εκ νέου λέγοντάς της: «Πάλι το δικό σου θες να περάσει. Δεν τρώγεσαι...». Πάλι καλά όμως που σε αυτήν την περίπτωση ήταν παρόντες οι αστυνομικοί οι οποίοι τον συγκράτησαν γιατί ήταν ολοφάνερο ότι είχε πρόθεση να της ξαναεπιτεθεί...! Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η γυναίκα αρνήθηκε να πάει ακόμα και στο νοσοκομείο. Τελικά, οι αστυνομικοί, απλώς κατέγραψαν το συμβάν...dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου