24.11.11

Ε όχι και ο Γιαννίκος ...αντιμνημονιακός ήρωας !!

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης
Πολλοί είναι αυτοί που σήμερα, δικαιολογημένα ενδεχομένως, συνδέουν την αντιπολιτευτική στάση του Alter με τον Γιαννίκο. Θεωρούν δηλαδή ότι ο Γιαννίκος έπεσε θύμα την εκδικητικότητας του Γ. Παπανδρέου ο οποίος πρόσφατα σε ομιλία του στην.Κ.Ο. του κόμματός του, είχε φωτογραφίσει το Alter για χρέη προς το Δημόσιο. Αυτά γράφουν όσοι πραγματικά δεν γνωρίζουν τον Γιαννίκο.
Γιατί όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν και μάλιστα πολύ καλά, ότι ο Γιαννίκος δεν έχει ιδεολογία. Δεν έχει πολιτική στρατηγική και δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το κέρδος. Ποτέ δεν συγκρούστηκε με κυβερνήσεις και με πρωθυπουργούς. Πάντοτε προσπαθούσε να τα έχει καλά μαζί τους και πάντοτε προσπαθούσε τα προβλήματά του να τα λύνει μέσα από συμβιβασμούς και όχι από συγκρούσεις.
Ο Χατζηνικολάου ήταν αυτός που καθόριζε τη γραμμή του δελτίου ειδήσεων. Και δεν άφηνε κανέναν να μπαίνει στα πόδια του, εφαρμόζοντας κατά γράμμα αυτό που του επιβάλλει ο κώδικας δεοντολογίας της Ένωσης Συντακτών.
Ο Χατζηνικολάου ήταν αυτός που πρώτος σε δελτίο μεγάλου καναλιού άσκησε κριτική στο Μνημόνιο και στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Αυτό ως μια μικρή παρατήρηση για όσους υποστηρίζουν ότι ο Γιαννίκος θα πρέπει να γίνει ήρωας! Όσο πιο γρήγορα αλλάξει τηλεοπτική στέγη ο Ν. Χατζηνικολάου τόσο το καλύτερο γι αυτόν. Μακριά από Κουρήδες, Σφαέλους και Γιαννίκους. Είναι άλλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του...: fimotro.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου