5.11.11

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ -Αεροπλάνο συγκρούστηκε με Λεωφορείο !

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Λεωφορείο συγκρούστηκε με αεροπλάνο!
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου Κρήτης, όταν ένα λεωφορείο από εκείνα που μεταφέρουν τους ταξιδιώτες στα αεροσκάφη, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην πίστα, μετακινήθηκε από τη θέση του.
Αφού διένυσε ακυβέρνητο κάποια μέτρα, κατέληξε τελικά με δύναμη στο φτερό ενός αεροπλάνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα να παρουσιάστηκε κάποια βλάβη στα φρένα του οχήματος, με αποτέλεσμα να κυλήσει στον χώρο του αεροδρομίου, ή ο οδηγός να είχε ξεχάσει να βάλει το χειρόφρενο.
Το ευτύχημα είναι ότι μέσα στο αεροπλάνο πάνω στο οποίο έπεσε το λεωφορείο δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα ούτε επιβάτες ούτε πλήρωμα. Το αεροσκάφος, πάντως, λίγη ώρα μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε από τους ειδικούς σε άλλο σημείο του αεροδρομίου προκειμένου να ελεγχθεί από τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής διερεύνησης ατυχημάτων.
Εν τω μεταξύ, ο οδηγός του λεωφορείου έχει κληθεί να καταθέσει για το περιστατικό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα. Πάντως, άνθρωποι που εργάζονται χρόνια στον αερολιμένα του Ηρακλείου κάνουν λόγο για έναν επαγγελματία που έχει πολλά χρόνια εμπειρίας, ενώ τον χαρακτηρίζουν προσεκτικό στη δουλειά του.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου