12.11.11

Δημιούργησαν ...ερωτικό τρίγωνο - Τους διώχνουν από το Χωριό ;!!

ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ερωτικό «Τρίγωνο» με πατριό, μάνα και κόρη;
Χαμός επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ορεινή χωριό της Αχαΐας με αφορμή τις έντονες φήμες για ερωτικό τρίγωνο μεταξύ πατριού, μάνας και κόρης! 
Και οι φήμες έγιναν τόσο έντονες που ξεσηκώθηκαν οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού οι οποίοι έφθασαν στο σημείο να απαιτούν από την οικογένεια να εγκαταλείψει την περιοχή.
Ο πατριός είναι γύρω στα πενήντα και η σύζυγός του κατά τρία χρόνια μικρότερη. Η κόρη της είναι ενήλικη και πολύ εντυπωσιακή, ενώ στην οικογένεια υπάρχει και ένα μικρότερο παιδί γένους αρσενικού. Η σύζυγος είναι χήρα και έμεινε μόνη της για αρκετά χρόνια. Πριν από μια πενταετία αποφάσισε να ενώσει τη ζωή της με τον συγκεκριμένο, αλλά η γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στην κόρη της συζύγου του προκαλούσε πολλές απορίες.
Ακόμα και στο καφενείο του χωριού όπου συναντιόντουσαν οι ματιές και τα υπονοούμενα πονήρευαν τους συγχωριανούς. Δεν ήθελε και πολύ μέχρι να αρχίσουν οι πολλές συζητήσεις και τα κουτσομπολιά. Μέχρι που συγγενής του άνδρα είδε αγκαλιά την κόρη με τον πατριό σε χωράφι κοντά στο σπίτι τους και μετά από αυτήν την εικόνα αποφάσισε να πάει να τα πει όλα στη σύζυγο και μητέρα της νεαρής. Η οποία, ωστόσο, τον αποστόμωσε λέγοντάς του ότι... δεν έπρεπε να ανακατεύεται στα οικογενειακά της.
Τους διώχνουν από το χωριό!
Μετά από το περιστατικό, οι σχέσεις μεταξύ του συγγενικού προσώπου και του συζύγου εκτροχιάστηκαν και άρχισαν οι καυγάδες. Ακόμα και με πιο δικά του πρόσωπα, όπως με τον ίδιο του τον αδελφό, ο οποίος εμφανιζόταν εξοργισμένος ακόμα και με τις φήμες!
Το θέμα άρχισε πολύ γρήγορα να απασχολεί σχεδόν το σύνολο των κατοίκων της περιοχής. Και κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να θέσουν θέμα συνέχισης ή μη παραμονής της συγκεκριμένης οικογένειας στην περιοχή.
Και να ζητούν, δηλαδή, την απομάκρυνσή τους για να αποφευχθεί κάποιος καυγάς που ίσως αποδειχθεί χειρότερος! Όμως η όλη απαίτηση έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις εκ μέρους του πατριού, της συζύγου, ακόμα όμως και της νεαρής.
Και όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά η φυγή θα δώσει λύση στο πρόβλημα...dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου