10.11.11

Τι λένε τα ...άστρα για την Ελλάδα

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΝΒΡΗ ΦΕΡΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!
Οι ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις στην αστρολογία, γίνονται πάντα σε ζεύγη, δημιουργώντας πολλές μορφές ενέργειας. Ο Ήλιος , αντιπροσωπεύει την προσωπική μας ενέργεια και η Σελήνη την συναισθηματική. Οι άνδρες νοιώθουν την ηλιακή ενέργεια πιο έντονα και τη μοναδική γυναίκα που επηρεάζει είναι η Πολιτική. Ενώ οι γυναίκες , νοιώθουν τη σεληνιακή ενέργεια πιο έντονα και τον μοναδικό άντρα που επηρεάζει είναι ο Πολιτικός. Οι εκλείψεις στην αστρολογία δείχνουν την αρχή της αλλαγής και μας δείχνουν το χρόνο στον οποίο θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος.
Η έκλειψη η οποία πραγματοποιείται στις 25 Νοεμβρίου 2011, πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται σε σύνοδο και ταυτόχρονα για να μη σας κουράσω με όλες τις αστρολογικές όψεις, απλώς αναφέρω κάποια χαρακτηριστικά, έχουμε Άρη στην Παρθένο, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, Δία στον Ταύρο και Ποσειδώνα στον Υδροχόο. Τέτοιου είδους εκλείψεις, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2011 καθώς και αυτή που έπεται (είχαμε το 1993 όταν ενεργοποιήθηκε η Συνθήκη του Μάαστριχ, το οικονομικό φόρουμ της Ευρώπης με τον Ντελόρ). Θα επηρεάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και χώρες αυτής όπως το Βέλγιο, τα Βαλκάνια, Γαλλία, Βρυξέλλες κ.λ.π. Καθώς επίσης και ότι έχει να κάνει με τους οικονομικούς πόρους αυτής. Κυβερνήτης αυτής της έκλειψης, είναι ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται και σε ανάδρομη φορά και επηρεάζει τους τραπεζίτες και το εμπόριο. Οικονομικό κραχ .Αυτή η ανδρική έκλειψη, επηρεάζει τα μυαλά τους και την συμπεριφορά τους. Θα φέρει πολλές αντιφάσεις που σχετίζονται με την αγάπη, την απελπισία, την ενέργεια, την σύγχυση και την ηρεμία. Πολλές δικαστικές αποφάσεις θα επηρεαστούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, επιφέροντας την εξαπάτηση , την ψευδαίσθηση και την κακή ενημέρωση.
Ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο αντιπροσωπεύει την απαισιοδοξία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σοσιαλιστικά ή κομμουνιστικά κινήματα, ακόμα και ακραίες δικτατορίες, προκαλώντας κοινωνικές αναταραχές, αμφισβητήσεις στα κοινοβούλια και στις αντιπολιτεύσεις τους καθώς και αναταραχές στις κοινωνικές μάζες ( Ποσειδώνας). Φέρνει στην επιφάνεια τις απάτες τον υλισμό , τον ιδεαλισμό και τον συναισθηματικό πόνο. Πολύ μεγάλοι ηγέτες θα εκθρονιστούν (Σαρκοζί, Μέρκελ, Μπερλουσκόνι, Σαμαράς, Παπανδρέου κ.λ.π. [Διαβάστε παλιότερες μου δηλώσεις). Επίσης θα υπάρξει αύξηση των δολοφονιών , κλοπών και βιασμών. Οι χώρες που δεν επηρεάζονται από αυτή την έκλειψη είναι η Ισπανία και η Ουγγαρία. Θα αναζοπυρωθούν καινούρια συνδικάτα που θα αφορούν τα εργασιακά θέματα, και θα γίνει πιο έντονη η αγάπη προς την οικογένεια , τη φιλία και τη συντροφικότητα. Σεισμοί, ηφαίστεια , ακραία καιρικά φαινόμενα και εξάπλωση της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας είναι φαινόμενα που θα προκληθούν.
Ο Κρόνος στον Ζυγό καθώς και στη θέση που βρίσκεται στο χάρτη της Αμερικής ( και εκεί βρίσκεται κάθε 30 χρόνια) , είναι ο πλανήτης που καθορίζει τις συνέπειες των επιλογών που κάνει ο κάθε προεδρός της. Ο πλανήτης αυτός καθορίζει τις συντηρητικές θέσεις. Για αυτό ο Ομπάμα θα χάσει την κούρσα (Διαβάστε παλαιότερα θέματα μου). Η κεντρική Ασία , η νότια Ρωσία, το Καζακστάν, η Δυτική Κίνα, η ανατολική Ινδία είναι περιοχές οι οποίες θα πληγούν από ακραία καιρικά φαινόμενα , αλλά και θα έχουν ραγδαίες πολιτικές αναταραχές.
Στην Ελλάδα , έχουμε τριγμούς στο πολιτικό σύστημα , διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας, του Πασόκ και άλλων παρατάξεων και δημιουργείται νέος πολιτικός φορέας. Θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, γιατί η έκλειψη στον Τοξότη επηρεάζει και το απέναντι σπίτι που είναι ο Δίδυμος (που είναι ο αρχηγός της). Στο Πασόκ θα τεθεί το ίδιο ζήτημα ( προβλέψεις μου δημοσιευμένες στο παρελθόν). Οι εκλογές δεν πραγματοποιούνται στην ημερομηνία που καθορίστηκε κ θα είναι ξαφνικές. Επιστροφή του Κώστα Καραμανλή . Επίσης μεγάλο πλήγμα θα δεχθεί και η Κύπρος αλλαγή ηγεσίας στο πολιτικό σκηνικό εκλογες.Στις 4 Οκτωβρίου του 1993, ο Πλούτωνας έκανε σύνοδο με τον Κρόνο και δημιουργήθηκε πολιτικό χάος στη Μόσχα και αποπομπή του Γέλτσιν. Η διάρκεια της είναι 24 ωρες. Δεν είναι ορατή στην Ελλάδα
Η Ελλάδα θα βρει τον δρόμο της πολύ συντομα.ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΗΣ .Ενα Αστρολογικο φαινόμενο τα σημάδια του δεν μας τα δείχνει την ίδια στιγμή ,αλλά σταδιακα
dpapanikolopoulou.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου