16.11.11

Καινούργια είσοδος στο «Dancing on ice»

Μετά την αποχώρηση λόγω τραυματισμού της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου από το «Dancing on ice» είδαμε ότι στο 2ο live του talent show τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν ήταν 11 και δεν υπήρξε αντικαταστάτης της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Ωστόσο στο live της Κυριακής θα υπάρξει καινούργια διαγωνιζόμενη.

Ο λόγος για την Πάμελα που έχει ήδη φορέσει τα παγοπέδιλά της και κάνει πρόβα στη χορογραφία με την οποία θα διαγωνιστεί την Κυριακή. Η απόφαση είναι οριστική και μάλιστα τα στελέχη του ΑΝΤ1 συναντήθηκαν με την τραγουδίστρια και συμφωνήθηκε να προετοιμαστεί κατάλληλα για να λάβει μέρος στο live.

Κι όταν λέμε «κατάλληλα» εννοούμε να μάθει τη χορογραφία γιατί όλο αυτόν τον καιρό η Πάμελα έκανε μαθήματα πατινάζ και είναι από τους επιλαχόντες διαγωνιζόμενους που έχει το κανάλι του Αμαρουσίου για να λάβουν μέρος σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει από το «Dancing on ice», όπως και έγινε με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Έτσι λοιπόν και αυτήν την Κυριακή τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια θα είναι έντεκα αφού έχει αποχωρήσει ο Βασίλειος Κωστέτσος. Να δούμε αν η Πάμελα μπορεί να… φιγουράρει πάνω στον πάγο ή θα… σέρνεται από τον παρτενέρ της όπως γίνεται με αρκετούς διαγωνιζόμενους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου