1.12.11

Απεργιακός πυρετός -Μόνο τα... ρολόγια δουλεύουν σήμερα!

Παραλύει σήμερα ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, λόγω της 24ωρης γενικής πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που διοργανώνουν κοινό συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως, ενώ συγκέντρωση την ίδια ώρα στην Ομόνοια διοργανώνει και το ΠΑΜΕ.
Τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης έχει ήδη εξαγγείλει η ΟΤΟΕ καθώς και η Ομοσπονδία Μηχανικών και Θερμαστών Ελλάδος. Κλειστά θα είναι σήμερα και τα δικαστήρια ενώ στην απεργία συμμετέχουν οι μηχανικοί του Δημοσίου, αλλά και όλοι οι μηχανικοί-μέλη του ΤΕΕ.
Δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες, ενώ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ συμμετέχουν στην κινητοποίηση με 4ωρη στάση εργασίας (11.00-15.00).
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Λόγω της απεργίας, με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν αύριο οι μετακινήσεις στην πρωτεύουσα.
Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Το μετρό αναμένεται να κινηθεί κανονικά προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολίτες στη μετάβασή τους στη συγκέντρωση, αν και οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα, ενώ σε στάσεις εργασίας στην αρχή και τη λήξη της βάρδιας προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ, οι οποίοι, επίσης, συνεδριάζουν σήμερα.
Ακινητοποιημένοι, πάντως, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παραμείνουν αύριο οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου