14.12.11

Σχεδίαζαν απαγωγή επιχειρηματία με περιπολικό - μαϊμού!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις δυο εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν από τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς...
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημέρα" τα μέλη της συμμορίας σχεδίαζαν απαγωγή επιχειρηματία από το Μαρτίνο και μάλιστα κυκλοφορούσαν στην περιοχή με μαϊμού περιπολικό για να προετοιμάσουν το "έδαφος"!
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα απήγαγαν τον πατέρα ή το γιο, για να ζητήσουν λύτρα.
Ένα από τα μέλη της σπείρας κατάγεται από τη Λοκρίδα και συγκεκριμένα από τη Λάρυμνα. Ο ανυποψίαστος επιχειρηματίας όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για τα σχέδια των κακοποιών έπαθε σοκ.
Μεταξύ των 12 συλληφθέντων είναι και ο αρχιφύλακας που υπηρετούσε στο Α.Τ. Χαλκίδας, ο οποίος χθες μπήκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, ο 47χρονος αρχιφύλακας παλαιότερα είχε υπηρετήσει και στην ΕΥΠ.
Ο αρχιφύλακας μεταξύ άλλων κατηγορείται για απάτη. Πιο συγκεκριμένα στις 22/11, μαζί με άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, πήραν χρήματα από λογαριασμό του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου Χαλκίδας, που ανήκε σε άτομο που είχε πεθάνει!
Τα 12 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στις δυο εγκληματικές οργανώσεις είναι ηλικίας από 26 έως 56 ετών και είναι όλοι Έλληνες.
Έχουν σχηματιστεί δικογραφίες ακόμη για δυο γυναίκες οι οποίες δεν συνελήφθησαν επειδή πέρασε το διάστημα του αυτοφώρου ενώ αναζητούνται άλλα 4 άτομα
Η αστυνομία θα κάνει σήμερα επίσημες ανακοινώσεις, ενώ όπως λένε αξιωματικοί που γνωρίζουν καλά την υπόθεση και συμμετείχαν στις έρευνες, η δράση των δυο εγκληματικών οργανώσεων σε Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα και Αττική θα μας απασχολήσει και στο μέλλον, αφού το κουβάρι της υπόθεσης είναι πολύ μεγάλο και όσο θα ξετυλίγεται θα έρχονται και νέα στοιχεία στο φως.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου