30.12.11

Επαιζαν πόκα σε γραφεία «Ομίλου» στο Μαρούσι

Είκοσι άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης 29-12-2011, μετά από αστυνομική επιχείρηση στο Μαρούσι, για διοργάνωση και συμμετοχή σε παράνομο χαρτοπαίγνιο. Ο χώρος όπου διεξαγόταν το απαγορευμένο παιχνίδι (πόκα) από τους συλληφθέντες ''εμφανιζόταν'' ως έδρα γραφείων ομίλου.
Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για τα παράνομα παίγνια, πραγματοποίησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Αμαρουσίου, Λ. Κηφισίας 215, όπου ανακαλύφθηκε η διεξαγωγή απαγορευμένης χαρτοπαιξίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως κινηματογράφος.
Προκειμένου να διευκολύνουν τη διεξαγωγή του παράνομου τζόγου και να αποφεύγουν τους ελέγχους της αστυνομίας, οι εγκέφαλοι της απάτης είχαν καμουφλάρει το χώρο σε έδρα γραφείων ομίλου, και μάλιστα είχαν τοποθετήσει σχετικές πινακίδες στην είσοδο.
Το παράνομο χαρτοπαίγνιο συνοδευόταν από συνομολόγηση στοιχημάτων και απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, με τη συμμετοχή εξειδικευμένου υπαλλήλου-κρουπιέρη.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό 25.830 ευρώ, 3.746 μάρκες και δύο τράπουλες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου