1.12.11

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - Πέταξαν αναίσθητη γυναίκα σε αρδευτικό κανάλι!

Δεν έχει προηγούμενο η βαναυσότητα με την οποία επιχείρησε ένας άγνωστος προς το παρόν άνδρας να «ξεφορτωθεί» μια γυναίκα στην Ε.Ο Ασπροχώματος Μεσσήνης !
Πιστεύοντας πιθανότατα, ότι...είχε πεθάνει από χρήση ναρκωτικών, την μετέφερε σε ένα αρδευτικό κανάλι και την πέταξε μέσα εγκαταλείποντάς την αβοήθητη!
Οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το αυτοκίνητο να σταματά στο κανάλι δίπλα στο δρόμο Ασπροχώματος - Μεσσήνης στο ύψος της περιοχής Παναγάκια, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τον οδηγό να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, να βγάζει από μέσα το σώμα της γυναίκας, να το ρίχνει στο νερό και να εξαφανίζεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα!
Αμέσως έτρεξαν και έβγαλαν από το κανάλι την άτυχη γυναίκα που είχε χαμένες τις αισθήσεις της και κάλεσαν ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.
Εκεί έφτασαν και οι αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γνωστή τοξικομανή της περιοχής και περιμένουν να συνέλθει για να εξακριβώσουν τι συνέβη και ποιος ήταν αυτός που λίγο έλειψε να την σκοτώσει.
Παράλληλα, ερευνούν για τον εντοπισμό του δράστη από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου του. 24gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου