23.12.11

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στις... Βρυξέλλες

Για την προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
Στις Βρυξέλλες «ταξίδεψε» η περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του «Winter Wonders» και τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Plaisirs d'Hiver», όπου η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα.
Το «Winter Wonders» διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά από τον δήμο Βρυξελλών και τον Οργανισμό Τουρισμού Βρυξελλών. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης και υπολογίζεται οτι εχει 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες, εκ των οποίων 20% είναι τουρίστες, με μεγάλη και σημαντική διεισδυτικότητα στα εθνικά άλλα και διεθνή ΜΜΕ.
Η περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον γραφείο ΕΟΤ Βελγίου-Λουξεμβούργου, το σύλλογο Πελοποννησίων Βελγίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος διοργάνωσε γαστρονομική επίδειξη Πελοποννησιακού γεύματος στα πλαίσια του «Winter Wonders, αλλά την προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς σε συνδυασμό με την διανομή φυλλαδίων τουριστικού περιεχομένου για όλη την Πελοπόννησο, από το περίπτερο που διατηρεί.
Η σειρά των δραστηριοτήτων της Περιφέρειας, ολοκληρώνεται σήμερα όπου θα γίνει επίδειξη γευσιγνωσίας Πελοποννησιακών κρασιών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου