20.12.11

Πέθανε από καρκίνο του μαστού η πρώην Miss Venezouela

Την τελευταία της πνοή σε κλινική του Houston άφησε η 28χρονη καλλονή...

Θλίψη έχει γεμίσει το χώρο της μόδας ο θάνατος της 28χρονης Miss Venezouela 2000, που άφησε την τελευταία της πνοή στε κλινική στο Houston μετά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού. Η άτυχη κοπέλα ήταν μητέρα ένός 2χρονου κοριτσιού.

Η Eva Ekval που είχε βγει τρίτη στην κατάταξη στον διαγωνισμό Miss Universe το 2001, σε ηλικία μόλις 17 χρόνων πέθανε το Σάββατο, βυθίζοντας στο πένθος της οικογένειά της.

Σύμφωνα με το BBC η κοπέλα που εργαζόταν ως μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία δυο χρόνια. Τον Φεβρουάριο του 2010 διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού σε προχωρημένο στάδιο και η ίδια αναγκάστηκε να τεθεί σε πολύ δυνατές χημειοθεραπείες αλλά και μαστεκτομή. Είχε διαπιστώσει πολλούς μήνες πριν πως είχε στο στήθος της έναν όγκο όμως νόμιζε πως επρόκειτο για αλλαγή στο σώμα της λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης της.
Η Eva πάντως δεν το έβαλε κάτω και έγραψε μάλιστα ένα βιβλίο με τίτλο “Fuera de Foco”, όπου μιλούσε για τις δύσκολες ώρες που περνούσε εξαιτίας της ασθένειας, αλλά και αναφέροντας πληροφορίες για τις χημειοθεραπείες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου