21.1.12

Σκότωσε την 28χρονη αδερφή του για ένα laptop !!

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Κύπρο με δράστη έναν 25χρονο και θύμα την 28χρονη αδερφή του! Το "όπλο" της δολοφονίας ήταν ένα laptop.
Στις 7.30 το πρωί 25χρονος από τα Λατσιά τηλεφώνησε στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής, και ανέφερε ότι σκότωσε την αδελφή του.
Ο 25χρονος, σύμφωνα με το sigmalive.com φέρεται να σκότωσε στις 4:30 τα ξημερώματα την 28χρονη αδελφή του ύστερα από λογομαχία, χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος της με ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Την ώρα του φόνου, σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού βρισκόταν και η τετραπληγική μητέρα τους, η οποία λόγω της κατάστασης της δεν μπορούσε να παρέμβει. Όπως προκύπτει, του φόνου φαίνεται πως είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία, με αφορμή τον ίδιο τον υπολογιστή.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, του φονικού δεν φαίνεται να προηγήθηκε ιδιαίτερη πάλη, καθώς η άτυχη κοπέλα ήταν ημιανάπηρη. «Δεν περπατούσε ιδιαίτερα καλά για να δοκιμάσει τουλάχιστον να διαφύγει».
Το θύμα «φέρει πάρα πολλά τραύματα στο κεφάλι, τόσο θλαστικά, όσο και εκχυμώσεις. Ξεχωρίζει ελαφρώς ένα κάταγμα, αλλά κυρίως όλα τα τραύματα είναι στο κεφάλι»
Ο 25χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου