ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

LIVE NEWS

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Νέος σεισμός 4,9 Ρίχτερ μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης

Νέα σεισμική δόνηση έντασης 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 12.50 το μεσημέρι, μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης απ΄ το ίδιο επίκεντρο των προηγούμενων σεισμών και έγινε και πάλι αισθητή στην Κρήτη και ιδιαιτέρα στο Ηράκλειο
Η δόνηση, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προερχόταν από απόσταση 240 χιλιομέτρων νότια- νοτιανατολικά της Αθήνας, ενώ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον υποθαλάσσιο χώρο, 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σαντορίνης.
Από τον σεισμό δεν έχουν αναφερθεί ζημίες, όμως οι κάτοικοι της Κρήτης ανησυχούν ιδιαιτέρα από τη συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, μετά τους δυο σεισμούς των 5,3 και 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έχουν γίνει τις δυο τελευταίες ημέρες και τους δεκάδες μετασεισμούς.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε κάποιο θέμα και θέλετε να το δημοσιεύσουμε? Στείλτε το.

newsmessinia@gmail.com

Στείλτε τη μικρή σας αγγελία θα δημοσιευτεί άμεσα

Έχετε συνδεθεί στην σελίδα πριν:

Δευτερόλ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου