27.1.12

Στο Αυτόφωρο ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη 7.5 εκατ. στο δημόσιο !

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου θα οδηγηθεί ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συνελήφθη, δεύτερη φορά, για χρέη προς το Δημόσιο.
Σε βάρος του Λ. Γαβαλά, που παραμένει κρατούμενος, ο Εισαγγελέας άσκησε χθες το απόγευμα ποινική δίωξη για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, που αφορά ποσό 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Μετά το ΣΔΟΕ που τον συνέλαβε στις αρχές Δεκεμβρίου για χρέη ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ σε ΦΠΑ, τη σκυτάλη πήρε και η Οικονομική Αστυνομία που του πέρασε χειροπέδες για χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 7,5 εκατ. ευρώ. Αν στα εκατομμύρια αυτά προστεθούν και τα χρέη προς τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του, αλλά και το πρόστιμο για το αυθαίρετο στην Παιανία, το... κοκτέιλ των χρεών του επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά γίνεται εκρηκτικό...
Παρά τον ντόρο που είχε προκαλέσει η πρώτη σύλληψη του Mr. Lak, το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος -έστω και με περιοριστικούς όρους- προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Σε αυτό συνέβαλε και το ότι ο ίδιος δεν έκανε ούτε στιγμή πίσω από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, προκαλώντας το κοινό αίσθημα πότε με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του και τις δηλώσεις του, και πότε με τα ξέφρενα γλέντια του -«πρώτο τραπέζι πίστα»- στη νυχτερινή Αθήνα.
«Τι λέτε για την προσπάθεια υπαγωγής σας στο άρθρο 99;» είχε ερωτηθεί μετά τη σύλληψή του από το ΣΔΟΕ. «Αντε και να τα εκατοστίσω!» ήταν η απάντηση που έδωσε ο επιχειρηματίας-σταρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου