12.1.12

Γίνεται ....Παππούς ο Στάθης Ψάλτης !!

Οχι μόνο πέρασαν τα δύσκολα για τον Στάθη Ψάλτη, αλλά ήρθαν και τα καλύτερα, αφού σύντομα θα γίνει παππούς.
Κι ενώ ονειρευόταν να φέρει στον κόσμο ένα παιδί-καρπό του μεγάλου έρωτά του με τη Χριστίνα, που όπως έχει δηλώσει είναι η γυναίκα της ζωής του, η μοναχοκόρη του Μαρία, από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Κάτια Κυβέλλου, σε μερικούς μήνες θα γεννήσει το πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα θα είναι κοριτσάκι, όπως έδειξε το υπερηχογράφημα.
Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής από τη στιγμή που έμαθε τα ευχάριστα νέα πετάει από τη χαρά του, ενώ ανυπομονεί να έρθει η ώρα να μπει στο μαιευτήριο η Μαρία για να κρατήσει στην αγκαλιά του την εγγονούλα του. Αυτό ήταν δώρο Θεού για τον Στάθη Ψάλτη μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.
Ο σπουδαίος κωμικός είναι πολύ δεμένος με την κόρη του. Υπήρξαν μάλιστα περίοδοι που την φρόντισε σαν μάνα και πατέρας μαζί, ενώ στάθηκε πάντα στο πλευρό της σε όλες τις δύσκολες στιγμές της.
«Πάνω απ' όλα με ενδιέφερε η κόρη μου και όχι η προσωπική μου ζωή. Την έκανα βασίλισσα. Βεβαίως, ξεχρεώνω όσο μπορώ το δάνειο με πολλή δουλειά» είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος σε συνέντευξή του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου