11.2.12

Τζούλια Αλεξανδράτου - Από τα 16 τις, έδειχνε ότι θα γίνει ...αστέρι !!

ΦΩΤΟ-Σε πόζα στα 16 της!!!
Το κορίτσι πριν γίνει η σούπερ σέξι πορνοστάρ Τζούλια με τα καυτά dvd, είχε κάνει κάποια βήματα στον χώρο του modeling.Όταν ακόμη υπήρχε το modeling στην Ελλάδα.
Γυρνάμε τον χρόνο πίσω και πάμε στην εποχή που το κορίτσι αυτό με τις τεράστιες προοπτικές-που πέταξε στο καλάθι των αχρήστων με τις μετέπειτα επιλογές της-ήταν μαθήτρια στην σχολή της Κρίστι. Το book της άρχισε δειλά δειλά να γεμίζει από editorial μόδας.
Η Τζούλια παρά το νεαρό της ηλικίας της, άρεσε στους «πελάτες» και την ζητούσαν. Εδώ τη βλέπουμε στην πρώτη επαγγελματική της φωτογράφηση, σε ηλικία μόλις 16 ετών να διαφημίζει καλοκαιρινά αξεσουάρ σε μηναίο περιοδικό μόδας μαζί με τη Βιβή Τσιάμη.
Αργότερα πήγε στα καλλιστεία και μια γκριμάτσα ήταν αρκετή για ν΄αλλάξει την ζωή της. Κι επειδή ο καθένας πληρώνει σε αυτό τον κόσμο, τα επίχειρα των χειρισμών του, σήμερα το κορίτσι μπορεί να έχει αρκετές χιλιάδες ευρώ στους λογαριασμούς της αλλά φέρει και την ταμπέλα της Πορνοστάρ…Κρίμα…Θα μπορούσε άνετα να βρισκόταν σήμερα στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου αλλά δυστυχώς η ματαιοδοξία και η τρέλα με τα φράγκα την κράτησαν στην Ελλάδα…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου