11.2.12

Βρήκαν σε νταλίκα στον Ασπρόπυργο ...219 κιλά χασίς !! VIDEO

Χθες (10-02-2012) το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Ασπρόπυργο και στα Γρεβενά, τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 41, 38 και 41 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα μετά από πληροφορία για την ύπαρξη αποθήκης στην περιοχή του Ασπροπύργου που χρησιμοποιείτο σαν χώρος όπου μετασκευάζονταν ειδικές κρύπτες σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ναρκωτικών, καθώς και σαν χώρος αποθήκευσης προς φόρτωση των ναρκωτικών, εντοπίσθηκε οίκημα – αποθήκη σε απομακρυσμένο σημείο της περιοχής Ασπροπύργου και τέθηκε σε 24ωρη επιτήρηση.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση χθες (10-2-2012) το απόγευμα, συνελήφθησαν δύο (2) δράστες, οι οποίοι είχαν μόλις ολοκληρώσει την κατασκευή ειδικής κρύπτης στο δάπεδο ρυμουλκούμενου φορτηγού ψυγείου, μέσα στην οποία είχαν τοποθετηθεί 199 συσκευασίας ακατέργαστης κάνναβης περιχυμένες με καφέ, ώστε να δυσχεραίνεται η ανίχνευσή τους από εκπαιδευμένους σκύλους. Παράλληλα αστυνομικοί του Τ.Α. Γρεβενών, εντόπισαν και συνέλαβαν στα Γρεβενά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού ψυγείου.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -219- κιλών και -560 γραμμ.
Ένα (1) ρυμουλκούμενο ψυγείο διεθνών μεταφορών.
Το χρηματικό ποσό των –1.250- ευρώ.
Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (11-2-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου