23.2.12

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Νέο συλλαλητήριο στις 29 Φεβρουαρίου !!

ΤΟ ραντεβού τους για τις 29 Φεβρουαρίου ανανέωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οπότε θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο. Ειδικότερα, χθες χιλιάδες διαδηλωτές αψηφώντας τη βροχή και το γεγονός ότι η αστυνομία έκλεισε από τις 3 το μεσημέρι τους σταθμούς του μετρό σε Μοναστηράκι, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, κατέβηκαν στους δρόμους και συμμετείχαν στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα και του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομόνοιας.
Και στη χθεσινή συγκέντρωση έκαναν την εμφάνισή τους οι αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές, οι οποίοι ξεκίνησαν από την πλατεία Καραϊσκάκη. Το επόμενο συλλαλητήριο των συνδικάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Φεβρουαρίου.
Σήμερα απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί σύμφωνα με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αντιδρώντας στη μείωση «κατά 17% του ωρομισθίου αποζημίωσης των εφημεριών».
Οι γιατροί κάνουν λόγο για «διαλυτικές για το ΕΣΥ και την περίθαλψη των πολιτών ρυθμίσεις, με στόχο την περικοπή δαπανών υγείας που επιβάλλεται από τη συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών στο νέο μνημόνιο».
Παράλληλα οι εργαζόμενοι του υπουργείου Υγείας αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη μέχρι και την Παρασκευή. Όπως αναφέρουν το νομοσχέδιο - «σκούπα», που κατέθεσε στην Ελληνική Βουλή η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την τρόικα, επιμένει στην αδιέξοδη, βάρβαρη και αυταρχική πολιτική της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου