11.2.12

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - Σύγκρουση Μπεγλίτη - Αντωνίου !!

Αντωνίου σε Μπεγλίτη: Μαζέψτε τους δικούς σας μη γίνει χαμός !!
Πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί με την πρώτη σπίθα μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ καθώς η καχυποψία μεταξύ βενιζελικών και προεδρικών κυριαρχεί και υπάρχει κίνδυνος ακόμη και μια παρεξήγηση να αποτελέσει τη θρυαλλίδα της έκρηξης.
Απολύτως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το ξέσπασμα της Τόνιας Αντωνίου στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνο Μπεγλίτη.
Η βουλευτής Φθιώτιδας προσέγγισε με ένταση τον στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου και του είπε: «Μαζέψτε τους γιατί θα γίνει χαμός. Θα καταψηφίσουμε όλοι και θα χρεωθεί τη χρεοκοπία ο Παπανδρέου». Και αφού του εξήγησε τι είναι αυτό που την είχε εξοργίσει αποχώρησε.
Τι του είπε λοιπόν: Οτι, όπως διαπίστωσε λίγα λεπτά πριν κάποιοι από τους αποκαλούμενους προεδρικούς, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Χάρης Καστανίδης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προσπαθούσαν να μεταπείσουν τον βουλευτή Δημήτρη Βαρβαρίγο να μην παραιτηθεί από την έδρα του. Οχι να μην καταψηφίσει, αλλά να μην παραιτηθεί.
Τα παραπάνω δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η ένταση καθώς οι μεν προεδρικοί δεν θέλουν να παραδώσουν το κόμμα και όσοι ακολυθούν το συνασπισμό των κορυφαίων φοβούνται ότι ως την τελευταία στιγμή θα επιχειρηθεί να μπουν τρικλοποδιές στην ομαλή διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου