24.2.12

Συνάντηση Γ.Μπέζου -τριτέκων Μεσσηνίας !

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθές Πέμπτη 23.02.2012 μεταξύ του Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεωργίου Μπέζου και του προεδρείου του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας.
Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα σχετικά με υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται όχι μόνο στο Νοσοκομείο αλλά και σε δομές Α’βάθμιας φροντίδας υγείας σε όλο το Νομό Μεσσηνίας και αναζητήθηκαν τρόποι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Σύλλογο για την εξέλιξη του επιχειρηματικού σχεδιασμού του Νοσοκομείου Καλαμάτας, σχετικά με την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού μέσω ΕΣΠΑ (Μαγνητικός Τομογράφος, Αξονικός Τομογράφος, Μαστογράφος κλπ) και την ένταξη έργων σε δομές Α’βάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία).
Τέλος ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος τόνισε ότι η συνεργασία που επιδιώκει να έχει με τους φορείς της μεσσηνιακής κοινότητας είναι χρήσιμη αλλά και επιβεβλημένη διότι μόνο μέσα από την συνεργασία και την συνέργεια όλων των δυνάμεων μπορούν να λυθούν τα προβλήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου