23.2.12

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΙΚΟ!!!

Από το ergazomenoialter.blogspot.com/
Τώρα, τι περιμένατε να σας πούμε; Ότι υπάρχουν νόμοι σ' αυτή την ήδη διαλυμένη χώρα; Ε, δεν υπάρχουν και κάποιοι φροντίζουν να μας το θυμίζουν με κάθε τρόπο!
Αναφερόμαστε στον άνθρωπο που κατάφερε να οδηγήσει το ALTER στα πρόθυρα του λουκέτου, να κλείσει εν ριπή οφθαλμού εφημερίδες και περιοδικά και να αφήσει στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους.
Σωστά καταλάβατε, για τον Κώστα Γιαννίκο λέμε, που φρόντισε να... λακίσει με το έτσι θέλω, για να μην πληρώσει τα δεδουλευμένα που όφειλε στους εργαζόμενους.
Ε, λοιπόν, τα κατάφερε πάλι να τσεπώσει -να "ενθυλακώσει", κατά την προσφιλή έκφραση του άσπονδου φίλου του Γιώργου Κουρή- ενα σεβαστό ποσό! Ήρθε σε συμφωνία με τους εκδότες της εφημερίδας ''Ελεύθερος Τύπος'' Αλέξη Σκαναβή και Δημήτρη Μπενέκο, οι οποίοι εξαγόρασαν τον τίτλο του ΄'Κόσμου του Επενδυτή'' και τους υπόλοιπους τίτλους της εταιρίας του!
Κι όλα αυτά, τη στιγμή που εκκρεμούν σε βάρος του διεκδικήσεις πολλών εκατομμυρίων, είναι υπόδικος για χρέη στο δημόσιο και άλλα πολλά! Ποιοι εισαγγελείς, ποιοι υπουργοί τον αφήνουν να αλωνίζει; Ρωτάμε, αλλά φυσικά δεν περιμένουμε απάντηση.
Πάντως, εκτός από τις οφειλές προς τους εργαζόμενους και όλα τα υπόλοιπα χρέη του από το ALTER, θα συνεχίζουν να τον καταδιώκουν και τα χρέη του "Επενδυτή", αφού στη συμφωνία αναφέρεται ότι οι δύο εκδότες δεν θα τα αναλάβουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου