2.2.12

Τα πήρε στο κρανίο ο Τρύφωνας με τον Ψινάκη

Ούτε να τον ακούω!
Ο Τρύφωνας ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (1/2) στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και δήλωσε πολύ ενοχλημένος από την απόφαση του διάσημου μάνατζερ να απομακρυνθεί από το “Fab5”.
Ως επαγγελματίας κομμωτής-ηθοποιός-παρουσιαστής ο Τρύφωνας είπε ότι σε ένα πρόγραμμα θα πρέπει να φέρεσαι σωστά παρά τις διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν.
«Κάποιες στιγμές δεν είχαμε την ίδια άποψη. Δηλαδή ήθελε να σταματήσει το γύρισμα όταν πηγαίναμε να γυρίσουμε ένα επεισόδιο, ενώ εγώ δεν ήθελα. Τα γυρίσματα τα σταματάς πριν πας εκεί και όχι αφού πας και προσβάλλεις τους παίκτες», τόνισε ο παρουσιαστής του “Fab5”.
Όμως, το πρόβλημα του Σαμαρά και του Ψινάκη δεν είναι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. «Είπε άσχημα πράγματα για μένα προσωπικά. Αυτό δεν μου άρεσε από τον κύριο Ψινάκη», είπε στην “Πρωινή Μελέτη”.
«Έχω μάθει να λέω την αλήθεια και ο κόσμος γι’ αυτό με έχει αγαπήσει. Τον κύριο Ψινάκη από τη στιγμή που μίλησε για μένα έτσι επί προσωπικού επιπέδου, δεν θέλω ούτε να τον ακούω! Να πω ψέματα;», είπε και ξεκαθάρισε τη θέση του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου