15.2.12

Λιάνα Κανέλλη: "Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, με γλίτωσε συνάδελφος" !!

«Μία φορά στη ζωή μου σκέφτηκα την αυτοκτονία. Στο παρατσάκα γλίτωσα», εξομολογήθηκε η Λιάνα Κανέλλη στην Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας πως δεν μπορεί να βλέπει παιδιά να υποφέρουν.
Όπως είπε η Λιάνα Κανέλλη, ακόμα και σε… καρτούν όταν δει παιδί να υποφέρει, δεν μπορεί να το αντέξει.
«Αυτό με έχει γλιτώσει από την αυτοκτονία. Μία φορά το σκέφτηκα πολύ σοβαρά να το κάνω και με γλίτωσε ένας Γάλλος συνάδελφός μου. Ήταν μετά την Ρουάντα. Αν είχε περπατήσει εκεί όπως εγώ, αισθάνεσαι αδύναμος, σαν να σε έχει πάρει το κακό και να σε έχει πατήσει χάμω. Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, αριστερά και δεξιά, ήταν 10.000 χράμια, κάτι σαν πανάκια, στα οποία ήταν τυλιγμένα νεκρά παιδικά κορμιά. Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου», συνέχισε.
Άφωνη την παρακολουθούσε η Ελένη Μενεγάκη, που συμφώνησε ότι το απόλυτο κακό είναι «να υποφέρει παιδί, να πεινάει παιδί, να πεθαίνει παιδί και να το θάβουν ενήλικες».
H Λιάνα Κανέλλη, πάντως, έχει βρει την ψυχοθεραπεία της, όπως την αποκάλυψε: πρόκειται για την μουσική, μιας και η ίδια συμμετέχει σε μουσική παράσταση.
«Δεν έχουμε ανάγκη από καναπέ ψυχαναλυτή και χάπια. Έχουμε μουσική, έχουμε φίλους, έχουμε την τέχνη του αγαπάν, την αγάπη για την ζωή… Θα την βρούμε την λύση και μέσα στη φτώχεια μας», κατέληξε και παρότρυνε να συγκριθούμε με τον καλό μας εαυτό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου