3.2.12

Απ.Γκλέτσος: «Θα γίνω αφισοκολλητής στο κόμμα του Μίκη»

Ο Απόστολος Γκλέτσος σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Μίκης Θεοδωράκης χθες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Ενιαίας Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης (ΕΛΑΔΑ), του νέου κινήματος που δημιούργησαν ο διάσημος μουσικοσυνθέτης, ο Μανώλης Γλέζος, και ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Ant1 τόνισε πως στηρίζει απόλυτα κάθε κίνηση του Μίκη Θεοδωράκη και δηλώνοντας χαρακτηριστικά «είμαι έτοιμος να βγω στο δρόμο, θα γίνω αφισοκολλητής στο κόμμα του Μίκη».
Σε ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη, γιατί εγκατέλειψε την ηθοποιία για να αναλάβει δήμαρχος, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό το θέαμα που παρουσιάζουν σήμερα τα μεγάλα κανάλια, λέγοντας πως δεν υπάρχουν πλέον ελληνικές παραγωγές, αφού στο τηλεοπτικό σκηνικό έχουν καθιερωθεί πλέον τα τουρκικά σίριαλ. Συνέχισε μάλιστα την επίθεση στα «μεγάλα κανάλια», όπως είπε γιατί δεν είναι δυνατόν να ανοίγει κάποιος στην τηλεόραση και να ακούει μόνο τουρκικά.
Στη συνέχει ο Απόστολος Γκλέτσος επιτέθηκε στους πολιτικούς και στους εν ενεργεία βουλευτές λέγοντας «οι βουλευτές πλέον κάνουν προσωπική και όχι παραταξιακή πολιτική» και επεσήμανε πως αυτό είναι το πρόβλημα και δεν επιλύεται κανέναν από τα αμέτρητα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Συνέχισε λέγοντας πως θα παραμείνει στη Στυλίδα και θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος παρά τις πολλές δυσκολίες, αφού δήλωσε «πρέπει να πληρώνεις για να είσαι σωστός Δήμαρχος».
Στην κουβέντα πάντως ο Απόστολος Γκλέτσος απέσπασε και τα εύσημα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος ακούγοντας τα όσα είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας του είπε «Έχεις αλλάξει πια, έχεις ωριμάσει πια ρε φίλε».iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου