17.3.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ...Ευχαριστημένοι και με συμμετοχή 30% στο ΠΑΣΟΚ !!

ΕΘΕΣΑΝ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ !!
Στις προηγούμενες εκλογές στις κάλπες προσήλθαν σχεδόν 9.000 μέλη και φίλοι Μεσσήνιοι φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ , οπότε αύριο εάν ψηφίσουν περίπου 3.000 άτομα τότε το κόμμα θα μπορεί να ισχυριστεί ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται κοντά στην νέα προσπάθεια ανασύνταξης υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στη Μεσσηνία θα στηθούν 17 κάλπες. 
Στην Καλαμάτα η ψηφοφορία θα γίνει στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος». Στη Μάνη η κάλπη θα στηθεί στο Δημαρχείο της Καρδαμύλης. Επίσης ψηφοφορία θα γίνει στο Δημαρχείο Μεσσήνης, στο Δημαρχείο του Χατζή, στο Δημαρχείο του Αριστομένη, στο Δημαρχείο του Πεταλιδίου, στο ΚΕΠ του Αγίου Ανδρέα, στο Δημαρχείο του Σιδηρόκαστρου Τριφυλίας, στο Δημαρχείο του Κοπανακίου, στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών, στο Δημαρχείο Πύλου, στο Πανόραμα της Κορώνης, στο Δημαρχείο του Βλαχόπουλου, στο ΚΑΠΗ του Σουληναρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Χώρας και στο Δημαρχείο Μελιγαλά.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις εννέα το πρωί και θα κλείσουν στις πέντε το απόγευμα, ενώ εάν υπάρχει μεγάλη προσέλευση θα υπάρχει η ευχέρεια της παράτασης για δύο ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου