16.3.12

Ντρέπομαι που ζω σε αυτή την Χώρα !!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ!!
Γράφει ο Μεσσήνιος
Ειλικρινά ακούγοντας τον επιχειρηματία από τον Έβρο σήμερα το πρωί στην εκπομπή των Οικονομέα –Καμπουράκη στo MEGA να αφηγείται πως δρούσε το κύκλωμα στο Υπ.Ανάπτυξης και τον Γολγοθά που τράβηξε από την συμμορία των επίορκων υπαλλήλων ( που λυμαίνονται επί χρονια τον επενδυτικό νόμο ) προκειμένου να ειπράξει τα χρηματά του για την επένδυση που έκανε δίνοντας δουλειά σε 80 οικογένειες του Ακριτικού Έβρου. 
Θλίβομαι γιατί νοιώθω ΝΤΡΟΠΗ που σαν Έλληνας πολίτης με την παθητική μου στάση (όπως και χιλιάδες πολίτες ) απέναντι στις « σφήκες » των υπουργείων όπως τούς αποκάλεσε ο συγκεκριμμένος επιχειρηματίας που δεν τόλμησα ποτέ να καταγγείλω δημόσια το περίφημο « Γρηγορόσημο » σε κάθε συνναλαγή μου με την « ΜΠΟΤΑ » της κρατικής μηχανής .
Το χειρότερο όμως όλων είναι η καταγγελία που έκανε ο Ξενοδόχος από την Αργολίδα που είχε το θάρρος να ξεσκεπάσει την συμμορία στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ ότι ...δέχεται απειλές για την ζωή του.
Ο επιχειρηματίας Αριστείδης Μάρκου είπε χαρακτηριστικά ότι εδώ και δύο ημέρες δέχεται στο κινητό του απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα για τη ζωή του αφού όπως δήλωσε σε κάποιους φαίνεται πως δεν άρεσαν» οι καταγγελίες που έκανε για τον χρηματισμό των υπαλλήλων...
Ποιός λοιπόν θα προστατεύσει τον Έλληνα πολίτη από την ΚΑΜΟΡΑ των υπουργείων που μπροστά στον κίνδυνο να καταρρεύσει το σάπιο συστημα που εχουν επιβάλλει στον Έλληνα πολίτη δεν θα διστάσουν να αφαιρέσουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου