17.3.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Επίθεση Καρατζαφέρη σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ !

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα, ενώ αργά το απόγευμα πραγματοποίησε ομιλία σε στελέχη και φίλους του κόμματός του.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε τον κ. Κατατζαφέρη για την συνεισφορά του στο έργο του περιμετρικού της πόλης, κατά την περίοδο που το ΛΑΟΣ παρείχε στήριξη στην κυβέρνηση και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε λέγοντας ότι «με τους Καλαματιανούς τα πάω καλά όταν βρίσκω πρόσφορο έδαφος».
Ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε δημοσιογράφους επιτέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ και αναφερόμενος στα αδιαπραγμάτευτα για το ΛΑΟΣ θέματα, όπως η ονομασία της ΠΓΔΜ, είπε ότι το 1993 ο Αντ. Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη γι' αυτό ακριβώς το θέμα. Ελπίζω, ανέφερε, ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει αυτή η ευαισθησία.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στη σελίδα 327 του μνημονίου, στην οποία, όπως είπε, οι συντάξεις και οι μισθοί παρομοιάζουν με αυτούς της νοτιοανατολικής Ευρώπης, δηλαδή θα φτάσουν, είπε, τα 200 έως 300 ευρώ.
Αναφέρθηκε ακόμη, στις περικοπές δαπανών που, όπως είπε, φτάνουν τα 11,5 δις ευρώ τον Ιούνιο και είπε ότι, «εγώ για 325 εκατομμύρια ευρώ αποχώρησα από την κυβέρνηση φανταστείτε τι έχει να γίνει με τις περικοπές αυτές».
Ο κ. Καρατζαφέρης για το θέμα αυτών των περικοπών ανέφερε, «σπεύδουν να εξαπατήσουν το λαό και να κάνουν εκλογές πριν τον Ιούνιο, αυτή η απάτη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καλώ τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο να έρθουν σε τηλεοπτική αναμέτρηση και να αποκαλύψουν τις αλήθειες».
Για το δημόσιο χρέος επανέλαβε οτι πρέπει να δοθεί πενταετής περίοδος χάριτος και μετά να πληρώνουμε κατ' έτος δόση ύψους 10 δις ευρώ για όλο το χρέος και με επιτόκιο 1% της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για να ορθοποδήσει η χώρα, και κάλεσε τους πολίτες να δυναμώσουν το ΛΑΟΣ στις εκλογές.newpost

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου