24.3.12

ΠΑΡΕΛΑΣΗ-Ελεύθεροι σκοπευτές και εντολή για συλλήψεις !!

Σχέδιο φυγάδευσης των επισήμων, ελεύθερους σκοπευτές σε όλα τα κτίρια γύρω από το Σύνταγμα να ελέγχουν τα πάντα, προστατευτικά κάγκελα σε όλο το κέντρο και χιλιάδες αστυνομικούς περιλαμβάνει το σχέδιο της ΕΛΑΣ για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Πρόκειται για πρωτόγνωρα μέτρα που ανάλογα δεν έχουν ξαναζήσει οι αθηναίοι πολίτες, και θα εφαρμοστούν τόσο για τη μαθητική παρέλαση όσο και για την στρατιωτική που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.
Με εντολή της αστυνομίας κλειστοί θα είναι από τις 8 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό στην Ακρόπολη και το Σύνταγμα, ενώ από τις 9 το πρωί θα κλείσει και ο σταθμός στον Ευαγγελισμό. Πρόκειται για προληπτικό μέτρο, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει κάνει, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, με αφορμή την μαθητική παρέλαση.
Ήδη η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό και έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με περισσότερους από 4.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και μάλιστα να κάνουν προληπτικούς ελέγχους, αλλά και προσαγωγές σε όσους θεωρούνται ύποπτοι.
Μάλιστα, εκτός από τους εισαγγελείς που θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία, υπάρχει η εντολή να συλλαμβάνεται άμεσα οποισδήποτε επιχειρήσει να μπει στο δρόμο της Λεωφόρου Αμαλίας και να κινηθεί προς την εξέδρα των επισήμων. Το ίδιο θα συμβαίνει και για όποιον προσπαθήσει να παρενοχλήσει τα άτομα που θα μετέχουν στην παρέλαση.
Σε συναγερμό θα βρίσκονται και οι ειδικές υπηρεσίες της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και οι γνωστοί κοριοί της ΕΥΠ, που θα ελέγχουν τα πάντα σε μία τεράστια περίμετρο γύρω από το Σύνταγμα. Φυσικά εκτός από τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ θα υπάρχουν ακροβολισμένοι δεκάδες ελεύθεροι σκοπευτές σε κτίρια γύρω από το Σύνταγμα που θα προσέχουν τα πάντα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου