23.3.12

Τίμησαν την μνήμη του αείμνηστου αθλητικογράφου Ηλία Ματθαίου !!

Η αποστολή της μικτής ομάδας Τύπου και του ΠΣΑΤ ξεπλήρωσε ένα ιερό χρέος της. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, μετέβη στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, τόπο καταγωγής του αείμνηστου συναδέλφου Ηλία Ματθαίου και έδωσε ποδοσφαιρικό αγώνα, αφιερωμένο στη μνήμη του, με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης, περίπου ενός χρόνου από τον αδόκητο χαμό του.
Στον αγώνα παραβρέθηκε η μητέρα του, η οποία παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο του ΠΣΑΤ Αντώνη Αντωνόπουλο ειδική αναμνηστική πλακέτα και από ομάδα συναδέλφων του Ηλία, στην εφημερίδα «Έθνος», ανθοδέσμη.
Αναμνηστικά κύπελλα προσέφερε η μικτή στον αντιδήμαρχο Σπάρτης και στον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, ενώ και εκείνοι από την πλευρά τους προσέφεραν αναμνηστικές πλακέτες στον ΠΣΑΕ ΜΜΕ, στον Αντιπρόεδρο του ΠΣΑΤ και στον πρόεδρο της επιτροπής του πρωταθλήματος Τύπου και αρχηγό της αποστολής.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Νικήτας Βλάχος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης Λεωνίδας Καράντζαλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς, ο αιδεσιμότατος Γ. Λάτσης, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λακωνίας Θ. Δογαντζής, Δ. Ψυχογιός, Σ. Πουλικογιάννης, το μέλος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας Ν. Σπυράκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Κονίδης, η Πολιτευτής Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου, ο γνωστός μάνατζερ Ηλίας Ματθαίος, πρώτος εξάδελφος του αείμνηστου και δεκάδες κατοίκων από το χωριό.
Με τη μικτή ΠΣΑΤ – Τύπου αγωνίστηκαν οι Σιγαλός, Λουκίδης, Σερλής, Μαλάμης, Παναγιώτης Καρατζάς, Καψάλης, Αντωνόπουλος, Σπανόπουλος, Σταματάκος, Ντάσκας, Λογοθέτης, Κώστας Καρατζάς και Αργυρόπουλος. Για την ιστορία, αναφέρεται ότι η μικτή ηττήθηκε 2-1 από την τοπική ομάδα επίλεκτων Φάριδος, ενώ τον αγώνα διηύθυνε, με απόλυτη επιτυχία, ο γνωστός ταλαντούχος Λάκωνας διαιτητής Νίκος Ανούσος.
Μετά τη λήξη του αγώνα, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης παρέθεσε γεύμα σε ταβέρνα του χωριού, στην οποία παρέστησαν και η μητέρα του αείμνηστου Ηλία καθώς και όλα τα μέλη της αποστολής.
Αμέσως μετά, η αποστολή μετέβη στις εγκαταστάσεις του αγροτικού συνεταιρισμού «Λακωνία», στον οποίο πρόεδρος, την τελευταία εικοσαετία, είναι ο παλαίμαχος Λάκωνας διεθνής διαιτητής Σπύρος Παπαδάκος, ο οποίος και ξενάγησε τα μέλη στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού παραγωγής χυμών.
Γύρω στις 6 μ.μ., η αποστολή επιβιβάστηκε στο πούλμαν για το ταξίδι της επιστροφής και αφού προηγουμένως είχε γευτεί την πατροπαράδοτη λακωνική φιλοξενία, έχοντας στις αποσκευές της προϊόντα της Λακεδαίμονας γης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου