23.3.12

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ

Από Αναγνώστη
Σήμερα έγινε η γενική συνέλευση του ΑΛΤΕΡ. Μια συνέλευση που στην ουσία προκλήθηκε απο εργαζομένους οι οποίοι κουράστηκαν να περιμένουν τους εργατοπατέρες να κινήσουν κάποιες διαδικασίες ώστε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για το μέλλον του ΑΛΤΕΡ.
Η γενική συνέλευση έγινε παρουσία του προέδρου της ΕΣΗΕΑ κ. Τρίμη και των δικηγόρων των εργαζομένων.
Υπήρξε λοιπόν μία πρόταση προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στην οποία για τους εργαζόμενους με αμοιβή μέχρι 1500 να μην υπάρξει κανένα κούρεμα στα οφειλόμενα και μέχρι 2000 να γίνει κούρεμα από τα 1500 έως τα 2000 10% κ.ο.κ.
Οι συνδικαλισταράδες επανεστάτησαν ή όλα ή τίποτα.
Τι μας είπαν:
Οτι περιμένουν μία συνάντηση με τον κ. Κουτρουμάνη την οποία λένε ότι έχουν ζητήσει από τον Ιανουάριο!!!
Οτι σε συνάντηση που έγινε χθές γενικά για τα Μ.Μ.Ε. υποσχέθηκε ότι θέλει να ανοίξει το ΑΛΤΕΡ και δεσμεύτηκε ότι το ΑΛΤΕΡ θα ανοίξει!!! Θα μας δώσει λεφτά ο κ. Κουτρουμάνης :? Και τι λεφτά αυτά που κόβει απο το Δημόσιο και τις συντάξεις? Θα βάλει υποψηφιότητα και θέλει την ψήφο μας?
Αντε βρε παιδιά . Μπράβο. Μετά από 5 ολόκληρους μήνες καταφέρατε το ακατόρθωτο . Χαιρόμαστε που ζούμε σε μία άλλη χώρα. Στη χώρα του Μπουρναζίου και της ξεφτίλας.
Να σημειωθεί ότι όταν οι εργαζόμενοι ζήτησαν να γίνει ψηφοφορία οι σκληροπυρηνικοί της κατάστασης αρνήθηκαν και έκαναν ψηφοφορία δια ΒΟΗΣ . Μάλιστα κύριε πρόεδρε της ΕΣΗΕΑ όσο και αν προσπαθήσατε να τα μπαλώσετε εμεις μάθαμε να ζούμε στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Είναι απορίας άξιο πως ενώ η ΕΣΗΕΑ έχει χιλιάδες καθημερινά ανέργους δεν κάνετε κάτι. Τι ήρθατε να κάνετε στο ΑΛΤΕΡ? Στο ΜΕΓΚΑ πήγατε? Στον ΑΝΤ1 πήγατε? Στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τι κάνατε?
Μας είπατε ότι εδώ και πέντε μήνες βρίσκεστε τρεις φορές την εβδομάδα με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των σωματείων. Καφεδάκι πίνετε? Γιατί δεν έχουμε δει και δεν έχουμε ακούσει κάτι από τις συναντήσεις σας.
Μπράβο στο συνάδελφο Γαρουφαλλιά από τη Λάρισα. Το παιδί ήρθε μόνο του με δικά του έξοδα προφανώς να δανείστηκε κιόλας για να πει τη γνωμη του . Και ήταν σαφής στο όλα ή τίποτα υπάρχει ναι με το όλα αλλά και το τίποτα.
Α συνεχίζουμε . Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ. Δεν θα αφήσει με τίποτα να κλείσει η Θεσσαλονίκη. Δηλαδή θα κάνει ότι έκανε και όταν το ΣΤΑΡ έκλεισε τη Θεσσαλονίκη? Ποιον κοροιδεύεει. Το ΣΤΑΡ εκλεισε τη Θεσσαλονίκη και μύτη δεν άνοιξε. Που ήταν τότε το σωματείο? Μας δουλευετε προφανώς.
Επίσης είπε ότι θέλουν να γίνουν και προσλήψεις , να μάθΟΥΝ τι πρόγραμμα θα εχει ο σταθμός γιατί οι εργαζόμενοι δεν φτάνουν? Και να προσληφθεί κόσμος στη γεννήτρια χαρακτήρων, Ξέρετε εκεί που δουλεύει εκείνο το κοριτσάκι το ευγενικό που όταν ανοίγει το στόμα του πρέπει να είσαι χιλιόμετρα μακριά. Αλήθεια ζουν σε άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα.
Μήπως ρε παιδιά θέλετε να αναλάβετε τη διοίκηση του Σταθμού/ Πειτε το δεν είναι ντροπή.
Δεν κάνουν κατάληψη λένε .Ποιος από εμάς μπορεί να κάνει κάτι? Κύριε Κόυρή γιατί δεν επιχειρείτε να βάλετε μία κασέτα με βιντεο κλίπ να δούμε θα σας αφήσουν?
Ζήτησαν πολλοί συνάδελφοι τον λόγο αλλά ο κ. Γ.Φ. κρατούσε το μικρόφωνο και έλεγε ποιά είσαι εσύ που θέλεις να μιλήσεις.
ΛΟΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ.
Εργαζόμενος ΑΛΤΕΡ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου