29.3.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Απονομή βραβείων το Σάββατο στα Δ' Πολυδούρεια

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, στο Δημαρχείο Καλαμάτας, με θέμα τα Δ' Πολυδούρεια, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στις 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ κ. Νίκος Μπασακίδης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων κα Μαρία Τσαγκαράκη και ανέφεραν πόσο σημαντικό είναι η πόλη μας να τιμά τους Πνευματικούς δημιουργούς που λαμπρύνουν τον τόπο μας και η Μαρία Πολυδούρη είναι μία από αυτούς.
Και φέτος η εκδήλωση αυτή θα πλαισιωθεί με την απονομή του πανελλήνιου βραβείου ποίησης «Μαρία Πολυδούρη» σε πρωτοεμφανιζόμενο ποιητή / ποιήτρια, με έπαθλο 2.000 ευρώ, το οποίο κέρδισε η κα Μαλαμάτου Κέλλυ, ψυχολόγος, με την ποιητική συλλογή: "Αθέατες μεταβάσεις", Εκδόσεις Γαβριηλίδης.
Στη συνέχεια ο Γραμματέας του Συνδέσμου Φιλολόγων κ. Μπαζάνης Βασίλης αναφέρθηκε στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης λόγου και τέχνης, στο οποίο συμμετέχουν και καθηγητές και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου