9.3.12

Ζευγάρι ηθοποιών αντί για φωτογράφηση έκαναν " Καυτό Πάρτυ " σε ξενοχείο !!

Εκείνη, ηθοποιός και μάλιστα μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουμε στην Ελλάδα. Θεωρείται sex symbol!!! 
Εκείνος, ηθοποιός- πολύ όμορφος άντρας- που βγήκε μέσα από πολύ επιτυχημένες σειρές. Είναι πρωταγωνιστής πρώτης γραμμής.
Η σχέση τους έγινε γνωστή, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα που ήταν μαζί, καθώς φρόντισαν να την κρατήσουν κρυφή. Όλα ξεκίνησαν, όταν γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό τους ζήτησε να κάνουν κοινή φωτογράφιση!!!
Mετά από αρκετό χρονικό διάστημα είπαν το "Ναι", στο περιοδικό μιας και το είχαν και λίγο καβαλήσει το καλάμι!!! Το ραντεβού δόθηκε από το περιοδικό, σε γνωστό ξενοδοχείο τον νότιων προαστίων, στις δυο ακριβώς. Το ζευγάρι έφτασε στο χώρο της φωτογράφισης με πέντε ώρες καθυστέρηση... Έφτασαν ξεχωριστά:
Εκείνος με τη μηχανή του κι εκείνη με το τζιπ της. Το φως που ήθελε ο φωτογράφος δεν υπήρχε πια και έτσι η φωτογράφιση ακυρώθηκε. Το ραντεβού δόθηκε πάλι την επόμενη μέρα, ακριβώς την ίδια ώρα...
Όλο το συνεργείο έφυγε, αλλά το ζευγάρι παρέμεινε... χωρίς να το αντιληφτούν οι άνθρωποι του περιοδικού... και πέρασαν ένα καυτό βράδυ.
Στο ξενοδοχείο όμως δημιουργήθηκε πρόβλημα!!!
Το τηλέφωνο χτύπησε και στην άκρη της γραμμής της σουίτας, ήταν ο διευθυντής του ξενοδοχείου που έκανε παράπονο ότι η σουίτα δεν είχε αδειάσει και το ξενοδοχείο τη χρειαζόταν.
Μετά από τηλέφωνο που έγινε στο ζευγάρι, αποχώρησαν μαζί, αφήνοντας πίσω τους σημάδια ότι πέρασαν μια καυτή βραδιά.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου