1.3.12

Το «τυχερό» κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου της Καλαμάτας !

Για 13η φορά το κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Καλαμάτας ανέδειξε «τυχερό αποταμιευτή» στην εβδομαδιαία κλήρωση του λογαριασμού «Μεγαλώνω».
Συγκεκριμένα, ο μικρός τυχερός κάτοχος του λογαριασμού Μεγαλώνω διπλασίασε στην κλήρωση το υπόλοιπο του λογαριασμού καταθέσεων που διατηρεί στο κατάστημα της Καλαμάτας, φτάνοντας συνολικά το ποσό των 44.390,28 ευρώ!
Ο Καταθετικός – Αποταμιευτικός λογαριασμός Μεγαλώνω για παιδιά, με προνομιακό επιτόκιο για όλο το ποσό του λογαριασμού, χωρίς έξοδα διαχείρισης δίνει την ευκαιρία στους μικρούς καταθέτες να μυηθούν στην ιδέα της αποταμίευσης αποκτώντας τον πρώτο τους κουμπαρά και διπλασιάζοντας το υπόλοιπο του λογαριασμού τους μέσω της εβδομαδιαίας συμμετοχής τους - με τον αριθμό της κάρτας μέλους τους - στις κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου.
Η Διευθύντρια του Καταστήματος κ. Μουτσούλα Μαγδαληνή δήλωσε: «Μοιραζόμαστε τη χαρά του μικρού μας φίλου, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη εποχή, που κάθε βοήθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πρωταρχικός σκοπός μας είναι να στηρίζουμε όσους αγαπούν την αποταμίευση και ελπίζουμε το κατάστημά μας να φέρει τύχη σε όλους τους πελάτες μας».
Το κατάστημα ΤΤ Καλαμάτας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί της οδού Σ. Σταθμού 12. Όλο το στελεχιακό δυναμικό του Καταστήματος ΤΤ Καλαμάτας με προθυμία εξυπηρετούν το κοινό, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου