3.3.12

ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ -Το στριπ σόου είναι… οικογενειακή υπόθεση !!

Η ΜΑΝΑ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΚΟΡΗ!!
Είναι γνωστό ότι η σχέση μητέρας και κόρης είναι στενή. Κάποιες μητέρες όμως είναι πιο κοντά στις κόρες τους από άλλες.
Η Αυστραλή Mia Robinson και η κόρη της Kiki Vidis είναι τόσο αγαπημένες που αποφάσισαν να ενωθούν και επαγγελματικά, κάνοντας μαζί ένα σόου που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Αλλά ας πάρουμε την…ιστορία από την αρχή. Η Kiki Vidis είναι γνωστή πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων στη χώρα της. Ξεκίνησε τη δουλειά της στα 18 τότε έχει συμμετάσχει σε περίπου πενήντα ροζ ταινίες , ενώ πρόσφατα άνοιξε και δική της εταιρεία παραγωγής.
Πριν από λίγα χρόνια σύστησε στην ερωτική βιομηχανία και τη μητέρα της. «Με είχαν ρωτήσει από πού πήρα το σώμα μου, κι εγώ τους είπα από τη μητέρα μου», θυμάται η κόρη.
«Τότε θέλησαν να την γνωρίσουν». Και κάπως έτσι έπιασε δουλειά και η μάνα στο χώρο της προώθησης ερωτικών ταινιών ενώ συχνά εμφανίζονται σε στριπτιτζάδικα όπου κάνουν το δικό τους σόου.
«Είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, εργάζομαι 9 με 5 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και μετά, περιστασιακά, κάνω ένα σόου μαζί με την κόρη μου. Κι αυτό είναι λίγο ασυνήθιστο, υποθέτω. Κάποιοι άνθρωποι έχουν περίεργη εντύπωση γι’ αυτό που κάνουμε στο νούμερό μας, όμως η αλήθεια είναι πως ό,τι γίνεται γίνεται με χιούμορ και δεν ξεπερνάμε κανένα όριο», λέει η κυρία Robinson.
Οι δύο γυναίκες θα παρουσιάσουν ζωντανά το σόου τους για πρώτη φορά δημοσίως στην έκθεση Erotica Expo που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Βόρειο Πάλμεστρον της Νέας Ζηλανδίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου