10.3.12

ΦΩΤΟ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΛΑ που κτίστηκε με τα κλεμμένα του ΙΚΑ !!

Ιδού η υπερπολυτελής βίλα της υπαλλήλου του ΙΚΑ στον Βαρνάβα !!
Ρεπορτάζ Βασίλης Λαμπρόπουλος -Βήμα
Εχτιζε και εκκλησάκι. ενώ ήταν σε εξέλιξη η αποκάλυψη του σκανδάλου !!
Μια υπερπολυτελή βίλα εκατοντάδων τετραγωνικών με πισίνα, τροπικούς κήπους αλλά και υπό κατασκευή... εκκλησάκι στην περιοχή του Βαρνάβα είχε κατασκευάσει η υπάλληλος του ΙΚΑ Καλλιθέας, η οποία θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στο μεγάλο
οικονομικό σκάνδαλο - ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ - που αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο από την Οικονομική Αστυνομία.
Η 55χρονη ιδιοκτήτρια της βίλας ήταν προϊσταμένη του τμήματος Παροχών του ΙΚΑ Καλλιθέας και μαζί με άλλες τέσσερις συναδέλφους της κατηγορείται ότι είχε στήσει «φάμπρικα» χορήγησης πλαστών επιδομάτων και συνταγογραφήσεων.
Η ίδια υπάλληλος είχε κρυμμένα στο σπίτι της 967.000 ευρώ σε κούτες με πάμπερς αλλά ήταν και ιδιοκτήτρια πολυτελών αυτοκινήτων. Ο σύζυγός της, συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, κατηγορείται από τις διωκτικές αρχές για ξέπλυμα χρήματος.
Στη βίλα αυτή ξεχωρίζουν οι πετρόκτιστες κατασκευές, ο κήπος έκτασης περίπου δύο στρεμμάτων με πισίνα και χώρους υποδοχής των επισκεπτών καθώς και το νεόδμητο εκκλησάκι που φαίνεται ότι άρχισε να χτίζεται τις τελευταίες εβδομάδες, όταν
δηλαδή ήταν σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για το σκάνδαλο του ΙΚΑ!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου