13.4.12

Πόρνη με μηδενικό εισόδημα αγόρασε σπίτι 250.000 ευρώ

Μια πόρνη στην Ιταλία κατόρθωσε να αγοράσει σπίτι αξίας 250.000 ευρώ και ένα τζιπ Mercedes αξίας 50.000 ευρώ χωρίς να έχει πάρει δάνειο, χωρίς να έχει τα δηλώσει ποτέ και με μηδέν εισόδημα.
 Η δίωξη οικονομικού εγκλήματος του Ρίμινι λοιπόν εντόπισε την 30χρονη επαγγελματία από την Ανατολική Ευρώπη μέσω διαφήμισης που είχε στο διαδίκτυο στο οποίο ανέφερε ότι χρέωνε 250 ευρώ για κάθε ώρα ερωτικής απόλαυσης.
Τώρα η νέα γυναίκα καλείται να αιτιολογήσει στην Εφορία της περιοχής πώς έκανε επενδύσεις χωρίς να έχει δηλώσει ούτε ένα ευρώ στην φορολογική της δήλωση. Από τον Οκτώβριο του 2010 έχει αποφασιστεί από τον Αρειο Πάγο ότι η πορνεία μεταξύ ενηλίκων υπόκειται σε φορολογία εφόσον είναι νόμιμη δραστηριότητα.Την ίδια ώρα πάλι στο Ρίμινι μια ακόμα πόρνη πιάστηκε στη δαγκάνα του νόμου όταν αγόρασε κι εκείνη κατοικία μεγάλης αξίας ενώ από την φορολογική της δήλωση δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί επένδυση τέτοιου ύψους.
Το πιθανότερο βέβαια και στις δύο περιπτώσεις είναι να επικαλεστούν οι ιερόδουλες ότι οι κατοικίες και το αμάξι είναι δώρα πελατών, που σημαίνει ότι και οι πελάτες εφόσον κατονομαστούν θα πρέπει να κληθούν να καταθέσουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου