23.4.12

Ήθελε αυλικούς η σύζυγος Τσοχατζόπουλου

Η απαιτητικη Βίκυ Σταμάτη και οι αυλικοί της ήταν ό τίτλος που έδιναν υπάλληλοι γνωστού παραλιακού ξενοδοχείου όταν κατέφθανε η συζυγος του πρώην υπουργού Άκη τσοχατζοπουλου για να περάσει μερικές μέρες ξεκούραστες. 
Η μελαχρινή μοδάτη κυρία δεν είχε λατρεία μόνο στα ακριβά ρούχα στις διάσημες φίρμες και στα πανάκριβα ταξίδια. Η συζυγος του πρώην υπουργού Άκη τσοχατζοπουλου είχε και άλλες αδυναμίες και δεν τις έκρυβε ούτε την ενδιέφερε τι θα.... σκεφτούν οι γύρω της.
Είχε πάθος και με την «μεγάλη αυλή». 
Η Βίκυ Σταμάτη το κορίτσι της υποτιθέμενης διπλανής πόρτας είχε πολλά κορίτσια από την διπλανή πόρτα στην δούλεψή της. Δεν κυκλοφορούσε χωρίς αυλή και πάντα επιδείκνυε την πληθωρικότητα της. Της άρεσε ακόμη και στην Ελλάδα να εγκαταλείπει για λίγο το παλάτι της στο κέντρο της Αθήνας και να διαμένει σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο, όπου οι υπάλληλοι του συγκροτήματος γινόταν μάρτυρες μιας κακομαθημένης πριγκίπισσας .
Οι άνθρωποι που την περιτριγύριζαν και την ακολουθούσαν λαχανιασμένοι ήταν : οι κομμωτές της , οι μακιγιέζ της , η αισθητικός της , η μασέζ της και βέβαια οι στιλίστες της, τους οποίους έστελνε συνεχώς στο εξωτερικό για να της φέρουν ρούχα, την τελευταία λέξη της μόδας.
Η συμπεριφορά της δε σύμφωνα με τις μαρτυρίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου πολλές φορές ξέφευγε από τα όρια με αποτέλεσμα να αφήνει άναυδους τους υπαλλήλους. Ήταν η κυρία που έτρεχαν πίσω της να της ικανοποιήσουν τις επιθυμίες της κι εκέινη πάντα είχε ύφος χιλίων καρδιναλίων.
Το χειρότερο όμως είναι ότι πολλοί από τους παρατρεχάμενούς της έμεναν απλήρωτοι και όταν της ζητούσαν τα χρήματα τότε ερχόταν η καταστροφή στη σχέση τους .
 Γνωστή αισθητικός που φροντίζει πολλούς επώνυμους έκανε μάλιστα μήνυση στην Βίκυ Σταμάτη διότι της χρωστούσε τρανταχτά ποσά τα οποία δεν έπαιρνε περίπου από την εποχή που άρχισαν οι έρευνες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Την ίδια περίοδο μάλιστα συνεργάτες του πρώην υπουργού είχαν προσπαθήσει να την «μαζέψουν» για να μην είναι υπερβολική στα έξοδα λόγω της έρευνας και έτσι δεν «έπιανε» χρήματα στα χέρια της . Το μαρτύριο όμως αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει έτσι συνέχιζε την χλιδάτη ζωή της επί πιστώσει.
Σήμερα στις ντουλάπες της και στα θυρίδες της τα ρούχα και τα κοσμήματα που έχει μαζέψει όλη αυτήν την εποχή κάνουν πολλές περιουσίες και ίσως να έσωζαν και πολλά ελληνικά σπίτια που δεινοπαθούν οικονομικά εξαιτίας κάποιων πολιτικών σαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο που στην πλάτη του Ελληνικού λαού και στο όνομα της Ελλάδας έγιναν πιο «πατριώτες» από τον καθένα μας.briefingnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου