27.4.12

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε τον Τσίπρα και τον Γλέζο στη Βουλή με τα κρεμμυδάκια

Νέα προκλητική απάντηση έδωσε η Χρυσή Αυγή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και στον υποψήφιο με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, Μανώλη Γλέζο.
Αφορμή υπήρξε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1 για το εάν πρόκειται να «δεχτεί να συνομιλήσει με την Χρυσή Αυγή στο ίδιο τραπέζι». Στο ερώτημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους».
Αμέσως μετά στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δημοσιεύθηκε η απάντηση τους.
«Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:
Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός Βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.
Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου