23.4.12

ΚΑΙΡΟΣ - «Μύρισε» καλοκαίρι! !!

Στους 25 βαθμούς Κελσίου θα σκαρφαλώσει σήμερα ο υδράργυρος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

Ειδικότερα, αίθριος είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις επικρατούν στην Θεσσαλονίκη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: αραιές νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: αραιές νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου